Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00DJ72-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
27.11.2023 - 31.12.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2019-2024) Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Minna Paananen-Porkka
Tiina Soininen
Pia-Tuulia Laine
Ryhmät
BIO21
Bio- ja elintarviketekniikka
TXM21S1
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
Opintojakso
TX00DJ72

Toteutuksella on 12 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 39 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ti 16.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA125 Oppimistila
To 18.01.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA111b Oppimistila
Ti 23.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila_Varaa ryhmällesi konsultointiaika
To 25.01.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA111b Oppimistila
Ti 30.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ti 06.02.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ti 13.02.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ma 26.02.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 27.02.2024 klo 12:00 - 15:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 05.03.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 05.03.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ke 13.03.2024 klo 09:00 - 14:00
(5 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Messukeskus, Pasila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.

Sisältö

Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.

- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.

Lisätiedot

Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)

Lisätiedot

Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)

Siirry alkuun