Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00DJ72-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
27.11.2023 - 31.12.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- (2019-2024) Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
- Toimipiste
- Leiritie 1
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 40
- Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
- Ryhmät
-
BIO21Bio- ja elintarviketekniikka
-
TXM21S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
- Opintojakso
- TX00DJ72
Toteutuksella on 12 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 39 t 0 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ti 16.01.2024 klo 09:00 - 13:00 (4 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
MMA125
Oppimistila
|
To 18.01.2024 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
MMA111b
Oppimistila
|
Ti 23.01.2024 klo 09:00 - 13:00 (4 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Kurssin Teams-työtila_Varaa ryhmällesi konsultointiaika
|
To 25.01.2024 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
MMA111b
Oppimistila
|
Ti 30.01.2024 klo 09:00 - 13:00 (4 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Kurssin Teams-työtila
|
Ti 06.02.2024 klo 09:00 - 13:00 (4 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Kurssin Teams-työtila
|
Ti 13.02.2024 klo 09:00 - 12:00 (3 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Online
|
Ma 26.02.2024 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Online
|
Ti 27.02.2024 klo 12:00 - 15:00 (3 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Online
|
Ti 05.03.2024 klo 09:00 - 12:00 (3 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Online
|
Ti 05.03.2024 klo 13:00 - 16:00 (3 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Kurssin Teams-työtila
|
Ke 13.03.2024 klo 09:00 - 14:00 (5 t 0 min) |
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005 |
Messukeskus, Pasila
|
Tavoitteet
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Sisältö
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Lisätiedot
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)
Lisätiedot
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)