Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00DJ72-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
27.11.2023 - 31.12.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
15.01.2024 - 15.03.2024
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Minna Paananen-Porkka
Tiina Soininen
Pia-Tuulia Laine
Ryhmät
BIO21
Bio- ja elintarviketekniikka
TXM21S1
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
Opintojakso
TX00DJ72

Toteutuksella on 12 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 39 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ti 16.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA125 Oppimistila
To 18.01.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA111b Oppimistila
Ti 23.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila_Varaa ryhmällesi konsultointiaika
To 25.01.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
MMA111b Oppimistila
Ti 30.01.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ti 06.02.2024 klo 09:00 - 13:00
(4 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ti 13.02.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ma 26.02.2024 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 27.02.2024 klo 12:00 - 15:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 05.03.2024 klo 09:00 - 12:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Online
Ti 05.03.2024 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Kurssin Teams-työtila
Ke 13.03.2024 klo 09:00 - 14:00
(5 t 0 min)
Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta TX00DJ72-3005
Messukeskus, Pasila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.

Sisältö

Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.

- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit arvosanalle 1 tyydyttävä

Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.

Arviointikriteerit arvosanalle 3 hyvä

Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.

Arviointikriteerit arvosanalle 5 kiitettävä

Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.

Arviointikriteerit arvosanalle hyväksytty

Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.

Siirry alkuun