Beer School (3 cr)
Code: C-10118-CO00FP87-3001
General information
- Enrollment
-
04.11.2024 - 06.01.2025
Registration for the implementation has ended.
- Timing
-
04.02.2025 - 30.04.2025
Implementation is running.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 cr
- Institution
- South-Eastern Finland University of Applied Sciences (Xamk), E-kampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 200
- Course
- C-10118-CO00FP87
Materials
Opiskelumateriaali on linkkeinä Learn-alustalla. Opintojaksolla ei ole aikatauluun sidottuja luentoja eikä pakollisia ryhmätöitä. Luennot ovat tallenteina alustalla.
Employer connections
Case-tehtävän voi kytkeä työelämään tai harrastuksiin.
Exam schedules
Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opintojakson suorittaminen sujuu suositusajassa. Opiskelija voi kuitenkin edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja.
Evaluation methods and criteria
Opintojakson suoritus koostuu arvioitavista verkkotenteista ( 2 kpl) ja ne arvioidaan arvosanalla 0-5. Opintojaksoon kuuluu vertaisarvioitava Case-tehtävä, jonka arviointi on arviointi hyväksytty/hylätty. Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tenteistä ja tehtävistä.
Student workload
Opintojakson laajuus on 3 opintopistettä, yksi opintopiste vastaa 27 h opiskelijan työtä, kokonaistyömäärä on 81 tuntia. Opskelijan työmäärä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Suorittamiseen on hyvä varata noin 1,5 kuukautta. Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä. Englanniksi
Content scheduling
Oluen valmistus, oluttyylit- ja trendit ja oluen tarjoilu 1 op Oluen aistinvarainen arviointi ja yhdistäminen ruokaan 1 op Case-tehtävä 1 op
Teaching methods
This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.
Evaluation scale
1-5