Olutkoulu (3 op)
Toteutuksen tunnus: C-10118-CO00FP87-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
04.11.2024 - 06.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
04.02.2025 - 30.04.2025
Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 3 op
- Korkeakoulu
- Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu (Xamk), E-kampus
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 15 - 200
- Opintojakso
- C-10118-CO00FP87
Oppimateriaalit
Opiskelumateriaali on linkkeinä Learn-alustalla. Opintojaksolla ei ole aikatauluun sidottuja luentoja eikä pakollisia ryhmätöitä. Luennot ovat tallenteina alustalla.
Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö
Case-tehtävän voi kytkeä työelämään tai harrastuksiin.
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opintojakson suorittaminen sujuu suositusajassa. Opiskelija voi kuitenkin edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja.
Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet
Opintojakson suoritus koostuu arvioitavista verkkotenteista ( 2 kpl) ja ne arvioidaan arvosanalla 0-5. Opintojaksoon kuuluu vertaisarvioitava Case-tehtävä, jonka arviointi on arviointi hyväksytty/hylätty. Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tenteistä ja tehtävistä.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakson laajuus on 3 opintopistettä, yksi opintopiste vastaa 27 h opiskelijan työtä, kokonaistyömäärä on 81 tuntia. Opskelijan työmäärä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Suorittamiseen on hyvä varata noin 1,5 kuukautta. Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä. Englanniksi
Sisällön jaksotus
Oluen valmistus, oluttyylit- ja trendit ja oluen tarjoilu 1 op Oluen aistinvarainen arviointi ja yhdistäminen ruokaan 1 op Case-tehtävä 1 op
Opetusmenetelmät
Opintojakson totetustapa on Verkko100 Nonstop. Opintojaksolle voi ilmoittautua joustavasti ja suorittaa opintoja itsenäisesti Xamkin Learn alustalla opintojakson materiaalin avulla edeten, tehtäviä ja tenttejä tehden. Opintojaksolla voi edetä joustavasti omalla aikataululla, pakollisia ryhmätöitä tai liveluentoja ei ole. On hyvä varata noin 6 - 8 viikkoa opintojakson suorittamiseen. Ohjeet opintojaksolle liittymiseen lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suorittamisen infoluento on tallenteena Learn alustalla. Opintojakson teemat ovat perustietoa oluesta ( raaka-aineet, valmistus, oluen makutekijät, oluttyypit) , oluen arviointi ja yhdistäminen ruokaan ja case tehtävä. Opintojakson case-tehtävän voi kytkeä omalle työpaikalle tai harrastuksiin. Tehtävässä voi kehittää olueen liittyvää osaamista, esim. suunnittelemalla olutmenun, maistelutilaisuuden tai valita aihealueen omien oppimistavoitteiden mukaisesti. Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.
Arviointiasteikko
1-5