Siirry suoraan sisältöön

Olutkoulu (3 op)

Toteutuksen tunnus: C-10118-CO00FP87-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.11.2024 - 06.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
04.02.2025 - 30.04.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
3 op
Korkeakoulu
Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu (Xamk), E-kampus
Opetuskielet
suomi
Paikat
15 - 200
Opintojakso
C-10118-CO00FP87
Toteutukselle C-10118-CO00FP87-3001 ei löytynyt varauksia!

Oppimateriaalit

Opiskelumateriaali on linkkeinä Learn-alustalla. Opintojaksolla ei ole aikatauluun sidottuja luentoja eikä pakollisia ryhmätöitä. Luennot ovat tallenteina alustalla.

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Case-tehtävän voi kytkeä työelämään tai harrastuksiin.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opintojakson suorittaminen sujuu suositusajassa. Opiskelija voi kuitenkin edetä joustavasti oman aikataulun mukaan, myös tentit voi suorittaa haluamanaan aikana. Opintojaksoon ei sisälly ryhmätöitä tai liveluentoja.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojakson suoritus koostuu arvioitavista verkkotenteista ( 2 kpl) ja ne arvioidaan arvosanalla 0-5. Opintojaksoon kuuluu vertaisarvioitava Case-tehtävä, jonka arviointi on arviointi hyväksytty/hylätty. Opintojakson kokonaisarvosana muodostuu keskiarvona arvioitavista tenteistä ja tehtävistä.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakson laajuus on 3 opintopistettä, yksi opintopiste vastaa 27 h opiskelijan työtä, kokonaistyömäärä on 81 tuntia. Opskelijan työmäärä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Suorittamiseen on hyvä varata noin 1,5 kuukautta. Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä. Englanniksi

Sisällön jaksotus

Oluen valmistus, oluttyylit- ja trendit ja oluen tarjoilu 1 op Oluen aistinvarainen arviointi ja yhdistäminen ruokaan 1 op Case-tehtävä 1 op

Opetusmenetelmät

Opintojakson totetustapa on Verkko100 Nonstop. Opintojaksolle voi ilmoittautua joustavasti ja suorittaa opintoja itsenäisesti Xamkin Learn alustalla opintojakson materiaalin avulla edeten, tehtäviä ja tenttejä tehden. Opintojaksolla voi edetä joustavasti omalla aikataululla, pakollisia ryhmätöitä tai liveluentoja ei ole. On hyvä varata noin 6 - 8 viikkoa opintojakson suorittamiseen. Ohjeet opintojaksolle liittymiseen lähetetään ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suorittamisen infoluento on tallenteena Learn alustalla. Opintojakson teemat ovat perustietoa oluesta ( raaka-aineet, valmistus, oluen makutekijät, oluttyypit) , oluen arviointi ja yhdistäminen ruokaan ja case tehtävä. Opintojakson case-tehtävän voi kytkeä omalle työpaikalle tai harrastuksiin. Tehtävässä voi kehittää olueen liittyvää osaamista, esim. suunnittelemalla olutmenun, maistelutilaisuuden tai valita aihealueen omien oppimistavoitteiden mukaisesti. Tämä on CampusOnline-toteutus, eikä ole tarkoitettu Xamkin tutkinto-opiskelijoille.

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun