Well-being from food 2: Special diets (5 ECTS)
Code: C-10118-CO00FP85-3003
General information
- Enrollment
- 07.04.2025 - 10.08.2025
-
Enrollment is ongoing
Enroll to the implementation in OMA
- Timing
- 01.09.2025 - 31.12.2025
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- South-Eastern Finland University of Applied Sciences (Xamk), E-kampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 200
- Course
- C-10118-CO00FP85
Materials
Opiskelumateriaali koostuu luentotallenteista ja sähköisestä materiaalista, lisäksi voi käyttää e-kirjoja ja kirjallisuutta, joista ohjeistetaan Learnissa.
Employer connections
Opintojakson tehtäviä tehdä työpaikalle tai omaan henkilökohtaiseen elämään.
Exam schedules
Opinnoissa voi edetä haluamassaa järjestyksessä ja aikatauluttaa opinnot, tentit ja tehtävät itselleen sopiviksi. Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opinnot etenevät annetussa ajassa.
Evaluation methods and criteria
Opintojaksolla on oppimistehtäviä ja oppimista varmistavia verkkotenttejä (3).Arvosana muodostuu arviotavien tehtävien ja verkkotenttien keskiarvona. Opintoihin sisältyy 1 op laajuinen vertaisarvioitava case-tehtävä, jonka arviointi on hyväksytty/ hylätty/ täydennettävä Tarkka arviointiasteikko kriteereineen on nähtävillä opintojaksoalustalla.
Student workload
Yksi opintopiste vastaa noin 27 h opsikelijan työtä. Opintojakson laajuus on 5 op X 27 h elin 135 tuntia opiskelijan työtä, mikä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä.Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä.
Content scheduling
Erityisruokavaliot ravitsemussuosituksissa, asiakasviestintä ja turvallisuus ½ op, Keliakia ja gluteenittomat ruokavaliot (vilja-allergiat) 1 op Kasvisruokavaliot ja kasviproteiinit 1 op Ruoka-allergiat ja intoleranssit 1 op Herkän vatsan ja suolistosairauksien ruokavaliot ½ op Syventävä case-tehtävä 1 op, tehtävän voi tehdä työelämän tai omien henkilökohtaisten tarpeiden näkökulmasta
Teaching methods
This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.
Evaluation scale
1-5