Skip to main content

Well-being from food 2: Special diets (5 ECTS)

Code: C-10118-CO00FP85-3003

General information


Enrollment
07.04.2025 - 10.08.2025
Enrollment is ongoing
Enroll to the implementation in OMA
Timing
01.09.2025 - 31.12.2025
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
South-Eastern Finland University of Applied Sciences (Xamk), E-kampus
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 200
No reservations found for implementation C-10118-CO00FP85-3003!

Materials

Opiskelumateriaali koostuu luentotallenteista ja sähköisestä materiaalista, lisäksi voi käyttää e-kirjoja ja kirjallisuutta, joista ohjeistetaan Learnissa.

Employer connections

Opintojakson tehtäviä tehdä työpaikalle tai omaan henkilökohtaiseen elämään.

Exam schedules

Opinnoissa voi edetä haluamassaa järjestyksessä ja aikatauluttaa opinnot, tentit ja tehtävät itselleen sopiviksi. Opintojaksolle on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opinnot etenevät annetussa ajassa.

Evaluation methods and criteria

Opintojaksolla on oppimistehtäviä ja oppimista varmistavia verkkotenttejä (3).Arvosana muodostuu arviotavien tehtävien ja verkkotenttien keskiarvona. Opintoihin sisältyy 1 op laajuinen vertaisarvioitava case-tehtävä, jonka arviointi on hyväksytty/ hylätty/ täydennettävä Tarkka arviointiasteikko kriteereineen on nähtävillä opintojaksoalustalla.

Student workload

Yksi opintopiste vastaa noin 27 h opsikelijan työtä. Opintojakson laajuus on 5 op X 27 h elin 135 tuntia opiskelijan työtä, mikä koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä.Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä.

Content scheduling

Erityisruokavaliot ravitsemussuosituksissa, asiakasviestintä ja turvallisuus ½ op, Keliakia ja gluteenittomat ruokavaliot (vilja-allergiat) 1 op Kasvisruokavaliot ja kasviproteiinit 1 op Ruoka-allergiat ja intoleranssit 1 op Herkän vatsan ja suolistosairauksien ruokavaliot ½ op Syventävä case-tehtävä 1 op, tehtävän voi tehdä työelämän tai omien henkilökohtaisten tarpeiden näkökulmasta

Teaching methods

This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.

Evaluation scale

1-5

Go back to top of page