Skip to main content

HRM as a Builder of an Organizational Culture (5 ECTS)

Code: C-02537-LX00BN15-3001

General information


Enrollment
01.08.2025 - 15.04.2026
Registration for implementation has not started yet.
Timing
01.09.2025 - 30.04.2026
The implementation has not yet started.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
Savonia University of Applied Sciences
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 150
No reservations found for implementation C-02537-LX00BN15-3001!

Materials

Opintojaksolla käytetään oppimateriaaleina oppimisympäristössä olevia verkkoaineistoja ja videoita. Opintojakson kirjana on Joki, M. Henkilöstöasiantuntijan käsikirja. 2021 tai uudempi painos.

Student workload

Opintojakson työmäärä on noin 135 tuntia itsenäistä opiskelua.

Teaching methods

Opintojakso opiskellaan verkossa Moodle-oppimisympäristössä. Opintojakson voi opiskella itsenäisesti omaan tahtiin toteutusaikana 01.09.2025 –30.04.2026. Opiskelu sisältää materiaaleihin perehtymistä ja oppimistehtäviä. Opintojakso arvioidaan tekemiesi oppimistehtävien perusteella. Opintojakso arvioidaan asteikolla 0-5. Opintojakson tehtävien on oltava tehtynä viimeistään 30.04.2026. Opintosuorituksia arvioidaan/merkitään opintorekisteriin kerran kuussa.

Further information

Opintojakso voidaan sisällyttää monien tutkintojen valinnaiseen osaan. Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa. Vaihtoehtona on myös vuosimaksu 350 €, joka kattaa 12 kuukauden opintomaksut. Lukion tai ammattiopiston opiskelijat voivat opiskella maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Pohjois-Savon alueen ammatillisista oppilaitoksista tai lukioista valmistuneet voivat opiskella maksutta yhden vuoden Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, kun opinnot aloitetaan vuoden sisällä valmistumisesta. Savonian tutkinnoista valmistuneet voivat vuoden sisällä valmistumisestaan aloittaa opinnot maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Opiskeluoikeus on vuoden mittainen.

Evaluation scale

Five step scale

Go back to top of page