Key Special Diets - Nutrition as Food (5 ECTS)
Code: C-02537-CO00BO01-3001
General information
- Enrollment
- 01.08.2024 - 15.09.2024
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 01.09.2024 - 17.11.2024
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- Savonia University of Applied Sciences
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 1000
- Course
- C-02537-CO00BO01
Materials
Opintojaksolla käytetään oppimateriaaleina oppimisympäristössä olevia verkkoaineistoja, aiheeseen liittyviä artikkeleita ja podcasteja.
Student workload
Opintojakson työmäärä on noin 135 tuntia (5 op), joka koostuu opintojakson itsenäisestä opiskelusta ja annettujen tehtävien hyväksytysti suorittamisesta.
Teaching methods
Opintojakso opiskellaan 100% verkossa moodle-oppimisympäristössä. Opiskelu sisältää moodlessa olevien materiaaleihin perehtymistä, moodle-tenttejä ja keskusteluja. Opintojakso sisältää neljä moodle-tenttiä ja kaksi keskustelua. Opintojakso arvioidaan hyväksytysti suoritettujen moodle-tenttien ja keskusteluihin osallistumisten perusteella. Opintojakso alkaa 1.9.2024 ja päättyy 17.11.2024. Opintojaksolle täytyy kirjautua viimeistään 1.10.2024. Tehtävät on oltava palautettuna/tehtynä viimeistään 17.11.2024.
Further information
Opintojakso on maksuton CampusOnline -opiskelijoille. Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa. Vaihtoehtona on myös vuosimaksu 350 €, joka kattaa 12 kuukauden opintomaksut. Lukion tai ammattiopiston opiskelijat voivat opiskella maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Pohjois-Savon alueen ammatillisista oppilaitoksista tai lukioista valmistuneet (1.1.2023 alkaen) voivat opiskella maksutta yhden vuoden Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, kun opinnot aloitetaan vuoden sisällä valmistumisesta.
Evaluation scale
Five step scale