Siirry suoraan sisältöön

Suomalaisten ravitsemus (5 op)

Toteutuksen tunnus: C-02504-MM00BY26-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.11.2024 - 09.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
10.02.2025 - 18.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähi- ja etäopetus
Korkeakoulu
Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 50
Opintojakso
C-02504-MM00BY26
Toteutukselle C-02504-MM00BY26-3005 ei löytynyt varauksia!

Aika ja paikka

Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).

Oppimateriaalit

Kestävää terveyttä ruoasta - kansalliset ravitsemussuositukset 2024 https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/150005/Kesta%cc%88va%cc%88a%cc%88%20terveytta%cc%88%20ruoasta%20-%20kansalliset%20ravitsemussuositukset%202024.pdf?sequence=7&isAllowed=y )

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojakso sisältää tentin yhdessä teemassa.

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat

Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen) Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Opinnollistaminen Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Opintojakso laajuus on 5 op eli 135 tuntia. Videos 6 h Itsenäinen työskentely 89 h Kirja-analyysi lukupiirissä 40 h

Opetusmenetelmät

Verkkotallenteet Itsenäinen työskentely Akvaariokeskustelu

Lisätietoja opiskelijoille

Avoin amk 5 (sis. max-määrään) Opintojakson suoritus (hyväksytty / hylätty) arvioidaan yksilötehtävien ja ryhmäkeskustelun perusteella. Vertaispalaute, vertaisarviointi Itsearviointi

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun