Suomalaisten ravitsemus (5 op)
Toteutuksen tunnus: C-02504-MM00BY26-3005
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 18.11.2024 - 09.01.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 10.02.2025 - 18.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 50
- Opintojakso
- C-02504-MM00BY26
Aika ja paikka
Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
Oppimateriaalit
Kestävää terveyttä ruoasta - kansalliset ravitsemussuositukset 2024 https://www.julkari.fi/bitstream/handle/10024/150005/Kesta%cc%88va%cc%88a%cc%88%20terveytta%cc%88%20ruoasta%20-%20kansalliset%20ravitsemussuositukset%202024.pdf?sequence=7&isAllowed=y )
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Opintojakso sisältää tentin yhdessä teemassa.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen) Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Opinnollistaminen Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakso laajuus on 5 op eli 135 tuntia. Videos 6 h Itsenäinen työskentely 89 h Kirja-analyysi lukupiirissä 40 h
Opetusmenetelmät
Verkkotallenteet Itsenäinen työskentely Akvaariokeskustelu
Lisätietoja opiskelijoille
Avoin amk 5 (sis. max-määrään) Opintojakson suoritus (hyväksytty / hylätty) arvioidaan yksilötehtävien ja ryhmäkeskustelun perusteella. Vertaispalaute, vertaisarviointi Itsearviointi
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty