Skip to main content

Sustainability of Food Chain (3 ECTS)

Code: C-02472-XX00CX21-3016

General information


Enrollment
11.11.2024 - 13.02.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
06.02.2025 - 04.04.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
3 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
Seinäjoki University of Applied Sciences, SeAMK Seinäjoki, Frami
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 100
No reservations found for implementation C-02472-XX00CX21-3016!

Assessment criteria

Hyväksytty: Opiskelija osaa esitellä ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksia. Opiskelija palauttaa annetut tehtävät hyväksytysti.

Materials

Material assigned by teachers.

Exam schedules

Opintojaksoon ei kuulu tenttiä, arvioidaan tehtävien ja aktiivisen osallistumisen perusteella.

Evaluation methods and criteria

Approved assignments.

Student workload

81 h

Teaching methods

Lectures, group work, autonomous studies.

Further information

Opintojakso toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä verkko-opetuksena. Alkuinfo ja loppuseminaari ovat aikaan sidottuja, mutta niiden luennollinen ja ohjeellinen sisältö tallennetaan. Tallenteen voi kuunnella omalla ajalla. Muut luennot nauhoituksena etukäteen. Tehtävät ovat yksilötehtäviä, ja ne voi suorittaa omassa tahdissa opintojakson toteutusaikana. Kurssilla noudatetaan SeAMKin linjausta tekoälyn hyödyntämisestä.

Evaluation scale

Passed/failed

Go back to top of page