Sustainability of Food Chain (3 ECTS)
Code: C-02472-XX00CX21-3016
General information
- Enrollment
- 11.11.2024 - 13.02.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 06.02.2025 - 04.04.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 3 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- Seinäjoki University of Applied Sciences, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 100
- Course
- C-02472-XX00CX21
Assessment criteria
Hyväksytty: Opiskelija osaa esitellä ruokaketjun vastuullisuuden eri ulottuvuuksia. Opiskelija palauttaa annetut tehtävät hyväksytysti.
Materials
Material assigned by teachers.
Exam schedules
Opintojaksoon ei kuulu tenttiä, arvioidaan tehtävien ja aktiivisen osallistumisen perusteella.
Evaluation methods and criteria
Approved assignments.
Student workload
81 h
Teaching methods
Lectures, group work, autonomous studies.
Further information
Opintojakso toteutetaan Moodle-oppimisympäristössä verkko-opetuksena. Alkuinfo ja loppuseminaari ovat aikaan sidottuja, mutta niiden luennollinen ja ohjeellinen sisältö tallennetaan. Tallenteen voi kuunnella omalla ajalla. Muut luennot nauhoituksena etukäteen. Tehtävät ovat yksilötehtäviä, ja ne voi suorittaa omassa tahdissa opintojakson toteutusaikana. Kurssilla noudatetaan SeAMKin linjausta tekoälyn hyödyntämisestä.
Evaluation scale
Passed/failed