Skip to main content

Food Services at the Event (2 ECTS)

Code: C-02469-PR10049-3002

General information


Enrollment
01.10.2024 - 02.02.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
03.02.2025 - 16.05.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
2 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
Karelia University of Applied Sciences, Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 30
No reservations found for implementation C-02469-PR10049-3002!

Assessment criteria

Opintojakson hyväksytysti suorittaminen vaatii aktiivista osallistumista opintojakson toteutukseen ja tehtävien hyväksytysti tekemistä. Osaaminen osoitetaan kirjoittamalla essee tapahtuman ruokapalvelujen järjestämisestä ja osallistumisesta keskustelualueella keskusteluun. Arviointi hyväksytty-hylätty

Location and time

Opintojakson voi suorittaa omaan tahtiin aikavälillä 3.2 - 16.5.2025 Opiskelu tapahtuu Moodle oppimisympäristössä.

Materials

Opintojaksolla osoitettu materiaali.

Student workload

Yksi opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Näin ollen 2 op kokonaisuus tarkoittaa 54 tuntia opiskelijan työtä. - Materiaalien lukeminn 26 h - Podcastit 3h - Tehtävät 25 h

Teaching methods

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan tapahtumien ruokapavelujen järjestelyihin. Ymmärrät suunnittelun ja hyvin hoidettujen käytännön järjestelyjen merkityksen osana laadukkaita ruokapalveluja. Tiedät mitä lainsäädäntö ohjeistaa ruokajärjestelyjen osalta ja mitä lupia tarvitset tapahtumaasi. Ymmärrät miten voit järjestää ruokapalveluja kestävästi ja vastuullisesti. Osaat kuvata, miten elämyksellisiä tulevaisuuteen suuntaavia ruokapalveluja järjestetään. Opintojakson suoritettuasi: - osaat soveltaa oppimaasi, - tunnistat tapahtuman ruokapalveluihin vaikuttavia asioita - osaat kuvata, miten tapahtuman ruokapalvelut voidaan järjestää elämyksellisesti ja kestävästi.

Evaluation scale

Approved/Rejected

Go back to top of page