Food Services at the Event (2 ECTS)
Code: C-02469-PR10049-3002
General information
- Enrollment
- 01.10.2024 - 02.02.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 03.02.2025 - 16.05.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 2 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- Karelia University of Applied Sciences, Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 30
- Course
- C-02469-PR10049
Assessment criteria
Opintojakson hyväksytysti suorittaminen vaatii aktiivista osallistumista opintojakson toteutukseen ja tehtävien hyväksytysti tekemistä. Osaaminen osoitetaan kirjoittamalla essee tapahtuman ruokapalvelujen järjestämisestä ja osallistumisesta keskustelualueella keskusteluun. Arviointi hyväksytty-hylätty
Location and time
Opintojakson voi suorittaa omaan tahtiin aikavälillä 3.2 - 16.5.2025 Opiskelu tapahtuu Moodle oppimisympäristössä.
Materials
Opintojaksolla osoitettu materiaali.
Student workload
Yksi opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Näin ollen 2 op kokonaisuus tarkoittaa 54 tuntia opiskelijan työtä. - Materiaalien lukeminn 26 h - Podcastit 3h - Tehtävät 25 h
Teaching methods
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan tapahtumien ruokapavelujen järjestelyihin. Ymmärrät suunnittelun ja hyvin hoidettujen käytännön järjestelyjen merkityksen osana laadukkaita ruokapalveluja. Tiedät mitä lainsäädäntö ohjeistaa ruokajärjestelyjen osalta ja mitä lupia tarvitset tapahtumaasi. Ymmärrät miten voit järjestää ruokapalveluja kestävästi ja vastuullisesti. Osaat kuvata, miten elämyksellisiä tulevaisuuteen suuntaavia ruokapalveluja järjestetään. Opintojakson suoritettuasi: - osaat soveltaa oppimaasi, - tunnistat tapahtuman ruokapalveluihin vaikuttavia asioita - osaat kuvata, miten tapahtuman ruokapalvelut voidaan järjestää elämyksellisesti ja kestävästi.
Evaluation scale
Approved/Rejected