Tapahtuman ruokapalvelut (2 op)
Toteutuksen tunnus: C-02469-PR10049-3002
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.10.2024 - 02.02.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 03.02.2025 - 16.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 2 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Karelia-ammattikorkeakoulu, Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 30
- Opintojakso
- C-02469-PR10049
Arviointikriteerit
Opintojakson hyväksytysti suorittaminen vaatii aktiivista osallistumista opintojakson toteutukseen ja tehtävien hyväksytysti tekemistä. Osaaminen osoitetaan kirjoittamalla essee tapahtuman ruokapalvelujen järjestämisestä ja osallistumisesta keskustelualueella keskusteluun. Arviointi hyväksytty-hylätty
Aika ja paikka
Opintojakson voi suorittaa omaan tahtiin aikavälillä 3.2 - 16.5.2025 Opiskelu tapahtuu Moodle oppimisympäristössä.
Oppimateriaalit
Opintojaksolla osoitettu materiaali.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Yksi opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Näin ollen 2 op kokonaisuus tarkoittaa 54 tuntia opiskelijan työtä. - Materiaalien lukeminn 26 h - Podcastit 3h - Tehtävät 25 h
Opetusmenetelmät
Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan tapahtumien ruokapavelujen järjestelyihin. Ymmärrät suunnittelun ja hyvin hoidettujen käytännön järjestelyjen merkityksen osana laadukkaita ruokapalveluja. Tiedät mitä lainsäädäntö ohjeistaa ruokajärjestelyjen osalta ja mitä lupia tarvitset tapahtumaasi. Ymmärrät miten voit järjestää ruokapalveluja kestävästi ja vastuullisesti. Osaat kuvata, miten elämyksellisiä tulevaisuuteen suuntaavia ruokapalveluja järjestetään. Opintojakson suoritettuasi: - osaat soveltaa oppimaasi, - tunnistat tapahtuman ruokapalveluihin vaikuttavia asioita - osaat kuvata, miten tapahtuman ruokapalvelut voidaan järjestää elämyksellisesti ja kestävästi.
Arviointiasteikko
Hyväksytty/Hylätty