Siirry suoraan sisältöön

Tapahtuman ruokapalvelut (2 op)

Toteutuksen tunnus: C-02469-PR10049-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.10.2024 - 02.02.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
03.02.2025 - 16.05.2025
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Toteutustapa
Lähi- ja etäopetus
Korkeakoulu
Karelia-ammattikorkeakoulu, Wärtsilä-kampus Karjalankatu 3 (WÄR)
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 30
Opintojakso
C-02469-PR10049
Toteutukselle C-02469-PR10049-3002 ei löytynyt varauksia!

Arviointikriteerit

Opintojakson hyväksytysti suorittaminen vaatii aktiivista osallistumista opintojakson toteutukseen ja tehtävien hyväksytysti tekemistä. Osaaminen osoitetaan kirjoittamalla essee tapahtuman ruokapalvelujen järjestämisestä ja osallistumisesta keskustelualueella keskusteluun. Arviointi hyväksytty-hylätty

Aika ja paikka

Opintojakson voi suorittaa omaan tahtiin aikavälillä 3.2 - 16.5.2025 Opiskelu tapahtuu Moodle oppimisympäristössä.

Oppimateriaalit

Opintojaksolla osoitettu materiaali.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Yksi opintopiste vastaa 27 tuntia opiskelijan työtä. Näin ollen 2 op kokonaisuus tarkoittaa 54 tuntia opiskelijan työtä. - Materiaalien lukeminn 26 h - Podcastit 3h - Tehtävät 25 h

Opetusmenetelmät

Tällä opintojaksolla pääset tutustumaan tapahtumien ruokapavelujen järjestelyihin. Ymmärrät suunnittelun ja hyvin hoidettujen käytännön järjestelyjen merkityksen osana laadukkaita ruokapalveluja. Tiedät mitä lainsäädäntö ohjeistaa ruokajärjestelyjen osalta ja mitä lupia tarvitset tapahtumaasi. Ymmärrät miten voit järjestää ruokapalveluja kestävästi ja vastuullisesti. Osaat kuvata, miten elämyksellisiä tulevaisuuteen suuntaavia ruokapalveluja järjestetään. Opintojakson suoritettuasi: - osaat soveltaa oppimaasi, - tunnistat tapahtuman ruokapalveluihin vaikuttavia asioita - osaat kuvata, miten tapahtuman ruokapalvelut voidaan järjestää elämyksellisesti ja kestävästi.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun