Siirry suoraan sisältöön

Palveluinnovaatiot ja muotoilu (5 op)

Toteutuksen tunnus: S000FD35-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
05.05.2025 - 30.09.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on käynnissä.
Ilmoittaudu toteutukselle OMAssa
Ajoitus
08.10.2025 - 05.11.2025
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2019-2024) Kuntoutus ja tutkiminen
Toimipiste
Myllypurontie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 50
Koulutus
Master's Degree Programme in Health Business Management (Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala)
Master's Degree Programme in Osteopathy
Master's Degree Programme in Health Business Management (Tekniikan ja liikenteen ala)
Master's Degree Programme in Health Business Management (Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala)
Opettajat
HBM YAMK1 Virtuaali
Vastuuopettaja
Eija Metsälä
Ryhmät
S1125S6
Master's Degree Programme in Health Business Management ylempi, sote
T1425S6
Master's Degree Programme in Health Business Management ylempi, tekniikka
S2424S6
Master's Degree Programme in Osteopathy, ylempi, sote
L0525S6
Master's Degree Programme in Health Business Management ylempi, liiketalous
Opintojakso
S000FD35

Toteutuksella on 4 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 9 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ke 08.10.2025 klo 16:00 - 18:00
(2 t 0 min)
Palveluinnovaatiot ja muotoilu S000FD35-3003
ZOOM
Ke 15.10.2025 klo 16:00 - 18:00
(2 t 0 min)
Palveluinnovaatiot ja muotoilu S000FD35-3003
ZOOM
Ke 22.10.2025 klo 16:00 - 18:00
(2 t 0 min)
Palveluinnovaatiot ja muotoilu S000FD35-3003
ZOOM
Ke 05.11.2025 klo 15:00 - 18:00
(3 t 0 min)
Palveluinnovaatiot ja muotoilu S000FD35-3003
ZOOM
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Palveluinnovaatio- ja muotoilukurssi kutsuu käytännönläheiseen suunnitteluprosessin kokeiluun kohti tutkivia, käytännöllisiä ja yhteistyöhön perustuvia työmenetelmiä. Kurssin jälkeen opiskelijalla on tiedot ja taidot hallita palveluinnovaatioita strategisella ja operatiivisella tasolla organisaatiossa. Opiskelija ymmärtää muotoilun roolin innovaation perustana ja osaa käyttää suunnitteluprosessia, ajattelutapaa ja menetelmiä edukseen kilpailussa.

Sisältö

-• Palveluinnovaatiot
• Palvelumuotoilu
• Strateginen lähestymistapa palveluiden kehittämiseen
• Palveluinnovaatioiden suunnittelu ja toteutus
• Suunnitteluprosessi, ajattelutapa ja menetelmät

Oppimateriaalit

-

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

1 = Sufficient performance: the student has completed the basic requirements to pass the course and has attempted to apply and articulate concepts and information verbally and in writing but has not made enough effort overall. The assignments and team projects are rather weak and require further input. The student has demonstrated little effort, interest, and motivation for class activities and course assignments.

2 = Satisfactory performance: the student has completed all parts of the course and can apply and articulate concepts and information verbally and in writing but may not have made enough effort. Certain areas of the assignments/team project are lacking details and require further input. The student could have demonstrated more interest and motivation for class activities and course assignments. Satisfactory presentation delivery and analysis.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

-

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

-

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Hyväksytty: Opiskelija on suorittanut opintojakson perusvaatimukset ja soveltaa ja artikuloi käsitteitä ja tietoa suullisesti ja kirjallisesti, mutta kokonaisuus jää epäselväksi. Tehtävä ja tiimiprojekti ovat melko heikkoja ja vaativat lisäpanostusta. Opiskelija on osoittanut vähän vaivaa, kiinnostusta ja motivaatiota luentojen aikana ja kurssitehtäviin.

Lisätiedot

Opetus tapahtuu englannin kielellä. Kurssi arvioidaan arvosanoilla 0 (hylätty) - 5 (erinomainen)

Lisätiedot

Opetus tapahtuu englannin kielellä. Kurssi arvioidaan arvosanoilla 0 (hylätty) - 5 (erinomainen)

Siirry alkuun