Konservoinnin erikoisalueen tutkimus ja kehitys (5 op)
Toteutuksen tunnus: K000EZ07-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
01.03.2023 - 02.03.2023
Ajoitus
01.01.2024 - 31.12.2024
Opintopistemäärä
5 op
TKI-osuus
3 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Media, muotoilu ja konservointi
Toimipiste
Hämeentie 135
Opetuskielet
- Suomi
Paikat
0 - 16
Koulutus
- Konservoinnin tutkinto-ohjelma (YAMK)
Opettaja
- Konservointi Virtuaali
- Nina Robbins
Vastuuopettaja
Nina Robbins
Ryhmät
-
K0523S6Konservoinnin tutkinto-ohjelma ylempi
Tavoitteet
Opiskelijalla on kuva konservoinnin erikoisalan uusista innovaatioista ja menetelmistä. Opiskelija tuntee oman erikoisalansa ajankohtaista tutkimus- ja kehitystyötä ja sen tuloksia ja pystyy arvioimaan kriittisesti uusien menetelmien soveltuvuutta erilaisille materiaaleille ja konservoinnin kohteisiin. Opiskelija pystyy arvioimaan ja kommentoimaan kirjallisesti tutkimus- ja kehitystyötä oman työnsä näkökulmasta.
Sisältö
Konservoinnin uudet menetelmät ja kehitys
Kansainvälinen konservoinnin erikoisalan keskustelu
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija tunnistaa konservointialan ajankohtaisia kehitystrendejä, keskustelua ja tutkimusta. Opiskelija tuntee konservoinnin oman erikoisalansa ajankohtaista tutkimusta ja kehitystä ja pystyy seuraamaan alan kansainvälistä keskustelua. Opiskelija ymmärtää ajankohtaisen tutkimustiedon ja konservoinnin menetelmien sovellettavuuden omaan työhönsä perustasolla.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija tuntee konservointialan ajankohtaista keskustelua, tutkimusta ja kehitystrendejä ja ymmärtää niiden merkityksen omalla ammattialallaan. Opiskelija pystyy seuraamaan alan kansainvälistä kehitystä ja arvioimaan ja kommentoimaan uutta tutkimusta ja kehitystä sekä menetelmiä oman ammattialansa ja työnsä näkökulmasta. Opiskelija ymmärtää ajankohtaisen tutkimustiedon ja konservoinnin menetelmien sovellettavuuden omaan työhönsä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija tuntee hyvin konservointialan ajankohtaista keskustelua, tutkimusta ja kehitystrendejä ja ymmärtää niiden merkityksen omalla ammattialallaan. Opiskelija pystyy seuraamaan oman erikoisalansa kansainvälistä kehitystä ja kommentoimaan ja arvioimaan kriittisesti uutta tutkimusta ja kehitystä sekä menetelmiä oman erikoisalansa ja työnsä näkökulmasta. Opiskelija pystyy soveltamaan uutta tutkimusta ja menetelmiä omalla konservoinnin erikoisalallaan.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija tunnistaa konservointialan ajankohtaisia kehitystrendejä, keskustelua ja tutkimusta. Opiskelija tuntee konservoinnin oman erikoisalansa ajankohtaista tutkimusta ja kehitystä ja pystyy seuraamaan alan kansainvälistä keskustelua. Opiskelija ymmärtää ajankohtaisen tutkimustiedon ja konservoinnin menetelmien sovellettavuuden omaan työhönsä perustasolla.
Esitietovaatimukset
-