Skip to main content

Analysis of Food and Consumer GoodsLaajuus (5 cr)

Code: TX00EA31

Credits

5 op

Objective

The student will put into practice the skills learnt in analytical chemistry, spectrometry and chromatography studies in the project of analysis of food and consumer goods. The aim is that the student group will find out the analytical "problem" / project topic based on the lessons learned. Student is able to work individually and in groups to carry out the project.

Content

The project is made for a suitable subject of analysis of food and consumer goods, and it is carried out in project groups.

Assessment criteria, satisfactory (1)

The student has worked actively in the project. The project has been completed and the results have been reported.

Assessment criteria, good (3)

The student is also able to:
- write project plans and act either as a group leader or as an active member and is goal-oriented when implementing the project plan
- work in the group and if necessary organize the work differently
- present project plans and results orally and in writing to stakeholders

The project has achieved the set goals.

Assessment criteria, excellent (5)

The student is also able to:
- plan a quite wide and diverse project, which includes many tasks
- familiarize himself/herself beforehand with a diverse range of sources and make a time schedule

The project is completed and the results are reported in time. The project has achieved the set goals well.

Assessment criteria, approved/failed

The student has worked actively in the project. The project has been completed and the results have been reported.

Enrollment

27.11.2023 - 31.12.2023

Timing

15.01.2024 - 15.03.2024

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

School of Smart and Clean Solutions

Campus

Leiritie 1

Teaching languages
  • Finnish
Seats

0 - 45

Degree programmes
  • Laboratory Sciences
Teachers
  • Mia Ruismäki
  • Sanni Ilmaranta
Groups
  • TXS23S1
    Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä

Objective

Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikassa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää annetun analyyttisen ”ongelman”/projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmissä projektin suorittamiseksi.

Content

Projekti liittyy elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.

Materials

Daniel C. Harris: Quantitative Chemical Analysis (8.-10. painos)
Analyysiohjeet

Teaching methods

Tehtäviä liittyen analytiikkaan
Projekti

Exam schedules

Ei tenttiä.

Evaluation scale

0-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment criteria, good (3)

Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.

Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Assessment criteria, excellent (5)

Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen

Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment methods and criteria

Projektin arvioinnissa otetaan huomioon projektisuunnitelma, projektin toteutus ja posteri.

Painotus:
Itse- ja vertaisarviointi 50%
Opettajien arviointi 50%

Annetut tehtävät pitää palauttaa OMAan. Tekemättömät tehtävät alentavat kurssiarvosanaa 0,25-yksikköä/tehtävä.

Enrollment

28.11.2022 - 31.12.2022

Timing

09.01.2023 - 10.03.2023

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

School of Smart and Clean Solutions

Campus

Leiritie 1

Teaching languages
  • Finnish
Seats

0 - 45

Degree programmes
  • Laboratory Sciences
Teachers
  • Jukka Niiranen
  • Mia Ruismäki
Groups
  • TXS22S1
    Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä

Objective

Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikassa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää annetun analyyttisen ”ongelman”/projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmissä projektin suorittamiseksi.

Content

Projekti liittyy elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.

Materials

Daniel C. Harris: Quantitative Chemical Analysis (8.-10. painos)
Analyysiohjeet

Teaching methods

Tehtäviä liittyen analytiikkaan
Projekti

Exam schedules

Ei tenttiä.

Evaluation scale

0-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment criteria, good (3)

Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.

Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Assessment criteria, excellent (5)

Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen

Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment methods and criteria

Projektin arvioinnissa otetaan huomioon projektisuunnitelma, projektin toteutus ja posteri.

Painotus:
Itse- ja vertaisarviointi 50%
Opettajien arviointi 50%

Annetut tehtävät pitää palauttaa OMAan. Tekemättömät tehtävät alentavat kurssiarvosanaa 0,25-yksikköä/tehtävä.

Enrollment

29.11.2021 - 06.01.2022

Timing

10.01.2022 - 13.03.2022

Number of ECTS credits allocated

5 op

Mode of delivery

Contact teaching

Unit

School of Smart and Clean Solutions

Campus

Leiritie 1

Teaching languages
  • Finnish
Seats

0 - 45

Degree programmes
  • Laboratory Sciences
Teachers
  • Jukka Niiranen
  • Mia Ruismäki
Groups
  • TXS21S1
    Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä

Objective

Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikassa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää annetun analyyttisen ”ongelman”/projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmissä projektin suorittamiseksi.

Content

Projekti liittyy elintarvikkeiden ja kulutustavaroiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.

Materials

Daniel C. Harris: Quantitative Chemical Analysis (8.-10. painos)
Analyysiohjeet

Teaching methods

Tehtäviä liittyen analytiikkaan
Projekti

Exam schedules

Ei tenttiä.

Evaluation scale

0-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment criteria, good (3)

Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.

Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Assessment criteria, excellent (5)

Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen

Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.

Assessment criteria, approved/failed

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Assessment methods and criteria

Projektin arvioinnissaotetaan huomioon projektisuunnitelma, projektin toteutus ja posteri.

Painotus:
Itse- ja vertaisarviointi 50%
Opettajien arviointi 50%

Annetut tehtävät pitää palauttaa OMAan. Tekemättömät tehtävät alentavat kurssiarvosanaa 0,25-yksikköä/tehtävä.