Applied ProjectLaajuus (5 cr)
Code: TX00FO51
Credits
5 op
Objective
The aim of this study module is to deepen your knowledge in your major subject; Clean Production Technologies or Biotechnology and Food Engineering.
You will have the opportunity to explore one or more product groups within the field, delving deep into their characteristics and manufacturing processes through practical project work in a laboratory environment.
Furthermore, you will develop the skills to act as an expert in various research and development tasks and environments. Your abilities in information retrieval and critical evaluation will strengthen, and you will learn to use information purposefully. Additionally, you will acquire best practices in oral and written communication, applying them appropriately in various situations.
Content
1. Introduction to the subject area
2. Developing project plans and acquiring necessary materials and tools
3. Experimental phase
4. Project reporting and presentation
5. Presentation skills, persuasive speaking, and feedback delivery
6. Communication in projects and research and development tasks
Assessment criteria, satisfactory (1)
The student is able to:
Seek professional information under guidance
Use industry-specific terminology correctly and distinguish between common knowledge and researched information
Act in individual professional situations according to instructions
Demonstrate knowledge of their professional field
Collaborate as a member of a student group
Adhere to safety guidelines
Assessment criteria, good (3)
The student:
Demonstrates familiarity with the knowledge base, concepts, and operating environment of the field.
Is proficient in typical tasks and situations within the professional field.
Functions effectively as a member of a group.
Operates safely.
Assessment criteria, excellent (5)
The student can:
Consistently use industry terminology and information.
Evaluate and utilize various sources of information.
Apply knowledge in professional tasks.
Act independently and responsibly in professional situations.
Organize their own and student group activities.
Operate with safety considerations.
Assessment criteria, approved/failed
-
Enrollment
21.01.2025 - 31.03.2025
Timing
17.03.2025 - 09.05.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
School of Smart and Clean Solutions
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
- Finnish
Seats
0 - 43
Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
Groups
-
TXM24S1BEBio- ja elintarviketekniikka
Objective
Tämän opintojakson tavoitteena on syventää tietämystäsi omassa pääaineessasi; Puhtaat tuotantoteknologiat tai Bio- ja elintarviketekniikka.
Pääset tutustumaan yhteen tai useampaan alan tuoteryhmään tarkemmin, sukeltaen syvälle niiden ominaisuuksiin ja valmistusprosesseihin käytännön projektityön kautta laboratorioympäristössä.
Opit myös toimimaan asiantuntijana erilaisissa tutkimus- ja kehittämistehtävissä ja -ympäristöissä. Taitosi tiedonhankinnassa ja kriittisessä arvioinnissa vahvistuvat, ja osaat käyttää tietoa tavoitteellisesti. Lisäksi opit suullisen ja kirjallisen viestinnän parhaat käytännöt ja sovellat niitä tarkoituksenmukaisesti eri tilanteissa.
Content
1. Aihealueeseen tutustuminen
2. Projektisuunnitelman laatiminen ja tarvittavien materiaalien sekä välineiden hankkiminen
3. Kokeellinen osuus
4. Projektin raportointi ja esittely
5. Esiintymistaidot, puhumalla vaikuttaminen ja palautteen antaminen
6. Viestintä projekteissa sekä tutkimus- ja kehittämistehtävissä
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa
- etsiä ammatillista tietoa ohjattuna
- käyttää alan käsitteitä oikein ja erottaa arkitiedon tutkitusta tiedosta
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti
- osoittaa tietämystä ammattialastaan
- toimia opiskelijaryhmän jäsenenä
- noudattaa turvallisuusohjeita
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija
- osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan, käsitteisiin ja toimintaympäristöön
- osaa toimia hyvin ammattialan tyypillisissä tehtävissä ja tilanteissa
- toimii hyvin ryhmän jäsenenä
- toimii turvallisesti
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa
- käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti
- arvioida ja käyttää erilaisia tietolähteitä
- soveltaa tietoperustaa ammatillisissa tehtävissä
- toimia ammatillisessa tilanteessa itsenäisesti ja vastuullisesti
- organisoida omaa ja opiskelijaryhmän toimintaa
- toimia turvallisuus huomioiden
Assessment criteria, approved/failed
-
Enrollment
21.01.2025 - 31.03.2025
Timing
17.03.2025 - 09.05.2025
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
School of Smart and Clean Solutions
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
- Finnish
Seats
0 - 33
Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
Groups
-
TXM24S1PTPuhtaat tuotantoteknologiat
Objective
Tämän opintojakson tavoitteena on syventää tietämystäsi omassa pääaineessasi; Puhtaat tuotantoteknologiat tai Bio- ja elintarviketekniikka.
Pääset tutustumaan yhteen tai useampaan alan tuoteryhmään tarkemmin, sukeltaen syvälle niiden ominaisuuksiin ja valmistusprosesseihin käytännön projektityön kautta laboratorioympäristössä.
Opit myös toimimaan asiantuntijana erilaisissa tutkimus- ja kehittämistehtävissä ja -ympäristöissä. Taitosi tiedonhankinnassa ja kriittisessä arvioinnissa vahvistuvat, ja osaat käyttää tietoa tavoitteellisesti. Lisäksi opit suullisen ja kirjallisen viestinnän parhaat käytännöt ja sovellat niitä tarkoituksenmukaisesti eri tilanteissa.
Content
1. Aihealueeseen tutustuminen
2. Projektisuunnitelman laatiminen ja tarvittavien materiaalien sekä välineiden hankkiminen
3. Kokeellinen osuus
4. Projektin raportointi ja esittely
5. Esiintymistaidot, puhumalla vaikuttaminen ja palautteen antaminen
6. Viestintä projekteissa sekä tutkimus- ja kehittämistehtävissä
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa
- etsiä ammatillista tietoa ohjattuna
- käyttää alan käsitteitä oikein ja erottaa arkitiedon tutkitusta tiedosta
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti
- osoittaa tietämystä ammattialastaan
- toimia opiskelijaryhmän jäsenenä
- noudattaa turvallisuusohjeita
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija
- osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan, käsitteisiin ja toimintaympäristöön
- osaa toimia hyvin ammattialan tyypillisissä tehtävissä ja tilanteissa
- toimii hyvin ryhmän jäsenenä
- toimii turvallisesti
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa
- käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti
- arvioida ja käyttää erilaisia tietolähteitä
- soveltaa tietoperustaa ammatillisissa tehtävissä
- toimia ammatillisessa tilanteessa itsenäisesti ja vastuullisesti
- organisoida omaa ja opiskelijaryhmän toimintaa
- toimia turvallisuus huomioiden
Assessment criteria, approved/failed
-