Siirry suoraan sisältöön

Siipikarjanlihan- ja munantuotanto (5 op)

Toteutuksen tunnus: C-02472-9A00CD79-3007

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
11.03.2025 - 04.05.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
01.06.2025 - 31.08.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähi- ja etäopetus
Korkeakoulu
Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 20
Opintojakso
C-02472-9A00CD79
Toteutukselle C-02472-9A00CD79-3007 ei löytynyt varauksia!

Oppimateriaalit

Scanes, C. G., Brant, George & Ensminger, M.E. 2004. Poultry science. Pearson Prentice Hall Leeson, S. & Summers, J. D. 2008. Commercial poultry nutrition. Nottingham Univ. Press.

Opetusmenetelmät

CampusOnline-verkko-opintojakso. Itsenäinen opiskelu Moodlessa

Arviointiasteikko

1-5

Siirry alkuun