Siipikarjanlihan- ja munantuotanto (5 op)
Toteutuksen tunnus: C-02472-9A00CD79-3007
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.03.2025 - 04.05.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 01.06.2025 - 31.08.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 20
- Opintojakso
- C-02472-9A00CD79
Toteutukselle C-02472-9A00CD79-3007 ei löytynyt varauksia!
Oppimateriaalit
Scanes, C. G., Brant, George & Ensminger, M.E. 2004. Poultry science. Pearson Prentice Hall Leeson, S. & Summers, J. D. 2008. Commercial poultry nutrition. Nottingham Univ. Press.
Opetusmenetelmät
CampusOnline-verkko-opintojakso. Itsenäinen opiskelu Moodlessa
Arviointiasteikko
1-5