Elintarvikkeet ja ravitsemus (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00EX29-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.05.2023 - 31.05.2023
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 21.08.2023 - 13.10.2023
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Toimipiste
- Leiritie 1
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 45
- Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
- Opintojakso
- TX00EX29
Toteutuksella on 32 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 88 t 45 min.
Aika | Aihe | Tila |
---|---|---|
Ma 21.08.2023 klo 11:00 - 13:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC230
Oppimistila
|
Ke 23.08.2023 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio |
Pe 25.08.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ti 29.08.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Ke 30.08.2023 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC235
Pienryhmätila
|
Ke 30.08.2023 klo 14:00 - 16:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Pe 01.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ma 04.09.2023 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC235
Pienryhmätila
|
Ma 04.09.2023 klo 12:00 - 16:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Ke 06.09.2023 klo 08:00 - 12:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio |
Pe 08.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ma 11.09.2023 klo 09:00 - 11:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Ma 11.09.2023 klo 12:00 - 16:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Ke 13.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB235
Fysiikan Demolaboratorio
|
Ke 13.09.2023 klo 10:00 - 14:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio MMA145 Epäorgaanisen kemian laboratorio |
Ke 13.09.2023 klo 15:00 - 16:45 (1 t 45 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
GM elintarvikkeet
|
To 14.09.2023 klo 13:00 - 17:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB244
Oppimistila
|
Pe 15.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ma 18.09.2023 klo 09:00 - 11:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Ma 18.09.2023 klo 12:00 - 16:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Ke 20.09.2023 klo 10:00 - 12:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Pe 22.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ke 27.09.2023 klo 10:00 - 14:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Ke 27.09.2023 klo 14:00 - 16:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMC345
Oppimistila
|
Pe 29.09.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ke 04.10.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
Etäluento Teamsissa
|
Ke 04.10.2023 klo 10:00 - 14:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Pe 06.10.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Ma 09.10.2023 klo 08:00 - 11:00 (3 t 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 TENTTI (Markus ja Pia) |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Ti 10.10.2023 klo 13:00 - 17:00 (4 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Ke 11.10.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Pe 13.10.2023 klo 08:00 - 10:00 (2 t 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Lisätiedot
Sisältää laboratoriotyöskentelyä.
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden alan käsitteisiin ja tietoperustaan
- käyttää oikein yksittäisiä alan käsitteitä
- erottaa arkitiedon tutkituista tiedoista
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden ydinainekseen
- arvioida ja rajata tiedon tarpeen
- toimia hyvin ammattialan tyypillisissä tehtävissä ja tilanteissa
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa
- käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti ja asiasisältöä halliten
- arvioida ja käyttää erilaisia tietolähteitä
- soveltaa tietoperustaa ammatillisissa tehtävissä
- toimia ammatillisessa tilanteessa itsenäisesti ja vastuullisesti
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden alan käsitteisiin ja tietoperustaan
- käyttää oikein yksittäisiä alan käsitteitä
- erottaa arkitiedon tutkituista tiedoista
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti