Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeet ja ravitsemus (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00EX29-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
01.05.2023 - 31.05.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
21.08.2023 - 13.10.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 45
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma

Toteutuksella on 32 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 88 t 45 min.

Aika Aihe Tila
Ma 21.08.2023 klo 11:00 - 13:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC230 Oppimistila
Ke 23.08.2023 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
Pe 25.08.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ti 29.08.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB301 Auditorio 3 krs.
Ke 30.08.2023 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC235 Pienryhmätila
Ke 30.08.2023 klo 14:00 - 16:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Pe 01.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ma 04.09.2023 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC235 Pienryhmätila
Ma 04.09.2023 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Ke 06.09.2023 klo 08:00 - 12:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
Pe 08.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ma 11.09.2023 klo 09:00 - 11:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Ma 11.09.2023 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Ke 13.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB235 Fysiikan Demolaboratorio
Ke 13.09.2023 klo 10:00 - 14:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
MMA145 Epäorgaanisen kemian laboratorio
Ke 13.09.2023 klo 15:00 - 16:45
(1 t 45 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
GM elintarvikkeet
To 14.09.2023 klo 13:00 - 17:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB244 Oppimistila
Pe 15.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ma 18.09.2023 klo 09:00 - 11:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Ma 18.09.2023 klo 12:00 - 16:00
(4 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Ke 20.09.2023 klo 10:00 - 12:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Pe 22.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ke 27.09.2023 klo 10:00 - 14:00
(4 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Ke 27.09.2023 klo 14:00 - 16:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMC345 Oppimistila
Pe 29.09.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ke 04.10.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
Etäluento Teamsissa
Ke 04.10.2023 klo 10:00 - 14:00
(4 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Pe 06.10.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Ma 09.10.2023 klo 08:00 - 11:00
(3 t 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 TENTTI (Markus ja Pia)
MMB301 Auditorio 3 krs.
Ti 10.10.2023 klo 13:00 - 17:00
(4 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Ke 11.10.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Pe 13.10.2023 klo 08:00 - 10:00
(2 t 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Lisätiedot

Sisältää laboratoriotyöskentelyä.

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden alan käsitteisiin ja tietoperustaan
- käyttää oikein yksittäisiä alan käsitteitä
- erottaa arkitiedon tutkituista tiedoista
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden ydinainekseen
- arvioida ja rajata tiedon tarpeen
- toimia hyvin ammattialan tyypillisissä tehtävissä ja tilanteissa

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa
- käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti ja asiasisältöä halliten
- arvioida ja käyttää erilaisia tietolähteitä
- soveltaa tietoperustaa ammatillisissa tehtävissä
- toimia ammatillisessa tilanteessa itsenäisesti ja vastuullisesti

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osaa
- osoittaa perehtyneisyyden alan käsitteisiin ja tietoperustaan
- käyttää oikein yksittäisiä alan käsitteitä
- erottaa arkitiedon tutkituista tiedoista
- toimia yksittäisissä ammatillisissa tilanteissa ohjeistuksen mukaisesti

Siirry alkuun