Skip to main content

Food Chemistry and Nutrition (5 ECTS)

Code: TX00EX29-3001

General information


Enrollment
01.05.2023 - 31.05.2023
Registration for the implementation has ended.
Timing
21.08.2023 - 13.10.2023
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 45
Degree programmes
Biotechnology and Chemical Engineering

Implementation has 32 reservations. Total duration of reservations is 88 h 45 min.

Time Topic Location
Mon 21.08.2023 time 11:00 - 13:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC230 Oppimistila
Wed 23.08.2023 time 08:00 - 12:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
Fri 25.08.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Tue 29.08.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB301 Auditorio 3 krs.
Wed 30.08.2023 time 08:00 - 12:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC235 Pienryhmätila
Wed 30.08.2023 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Fri 01.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Mon 04.09.2023 time 08:00 - 12:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMC235 Pienryhmätila
Mon 04.09.2023 time 12:00 - 16:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Wed 06.09.2023 time 08:00 - 12:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
Fri 08.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Mon 11.09.2023 time 09:00 - 11:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Mon 11.09.2023 time 12:00 - 16:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Wed 13.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB235 Fysiikan Demolaboratorio
Wed 13.09.2023 time 10:00 - 14:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio
MMA145 Epäorgaanisen kemian laboratorio
Wed 13.09.2023 time 15:00 - 16:45
(1 h 45 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
GM elintarvikkeet
Thu 14.09.2023 time 13:00 - 17:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB244 Oppimistila
Fri 15.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB101 Auditorio 1 krs.
Mon 18.09.2023 time 09:00 - 11:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Mon 18.09.2023 time 12:00 - 16:00
(4 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Wed 20.09.2023 time 10:00 - 12:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMB301 Auditorio 3 krs.
Fri 22.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Wed 27.09.2023 time 10:00 - 14:00
(4 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Wed 27.09.2023 time 14:00 - 16:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
MMC345 Oppimistila
Fri 29.09.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Wed 04.10.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002
Etäluento Teamsissa
Wed 04.10.2023 time 10:00 - 14:00
(4 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Fri 06.10.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Mon 09.10.2023 time 08:00 - 11:00
(3 h 0 min)
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 TENTTI (Markus ja Pia)
MMB301 Auditorio 3 krs.
Tue 10.10.2023 time 13:00 - 17:00
(4 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMA250 Elintarviketekniikan laboratorio
Wed 11.10.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Fri 13.10.2023 time 08:00 - 10:00
(2 h 0 min)
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001
MMB101 Auditorio 1 krs.
Changes to reservations may be possible.

Further information

Sisältää laboratoriotyöskentelyä.

Evaluation scale

0-5

Assessment criteria, satisfactory (1)

The student is able to
- demonstrate learning in the core content of the course
- use individual professional concepts correctly
- distinguish between non-theoretical and theoretical information
- act in individual professional situations as instructed

Assessment criteria, good (3)

The student is able to
- demonstrate an understanding of concepts and professional knowledge in the field
- estimate and limit the amount of information needed
- operate well in typical professional duties and contexts

Assessment criteria, excellent (5)

The student is able to
- use the concepts and knowledge of the field systematically
- evaluate and use various information sources
- apply professional information in professional assignments
- act independently and responsibly in professional contexts

Assessment criteria, approved/failed

The student is able to
- demonstrate learning in the core content of the course
- use individual professional concepts correctly
- distinguish between non-theoretical and theoretical information
- act in individual professional situations as instructed

Go back to top of page