Food Chemistry and Nutrition (5 ECTS)
Code: TX00EX29-3001
General information
- Enrollment
- 01.05.2023 - 31.05.2023
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 21.08.2023 - 13.10.2023
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus
- Campus
- Leiritie 1
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 45
- Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
- Course
- TX00EX29
Implementation has 32 reservations. Total duration of reservations is 88 h 45 min.
Time | Topic | Location |
---|---|---|
Mon 21.08.2023 time 11:00 - 13:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC230
Oppimistila
|
Wed 23.08.2023 time 08:00 - 12:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio |
Fri 25.08.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Tue 29.08.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Wed 30.08.2023 time 08:00 - 12:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC235
Pienryhmätila
|
Wed 30.08.2023 time 14:00 - 16:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Fri 01.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Mon 04.09.2023 time 08:00 - 12:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMC235
Pienryhmätila
|
Mon 04.09.2023 time 12:00 - 16:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Wed 06.09.2023 time 08:00 - 12:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio |
Fri 08.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Mon 11.09.2023 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Mon 11.09.2023 time 12:00 - 16:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Wed 13.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB235
Fysiikan Demolaboratorio
|
Wed 13.09.2023 time 10:00 - 14:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
MMA142 Fysikaalisen kemian laboratorio MMA145 Epäorgaanisen kemian laboratorio |
Wed 13.09.2023 time 15:00 - 16:45 (1 h 45 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
GM elintarvikkeet
|
Thu 14.09.2023 time 13:00 - 17:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB244
Oppimistila
|
Fri 15.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Mon 18.09.2023 time 09:00 - 11:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Mon 18.09.2023 time 12:00 - 16:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Wed 20.09.2023 time 10:00 - 12:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Fri 22.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Wed 27.09.2023 time 10:00 - 14:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Wed 27.09.2023 time 14:00 - 16:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
MMC345
Oppimistila
|
Fri 29.09.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Wed 04.10.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 |
Etäluento Teamsissa
|
Wed 04.10.2023 time 10:00 - 14:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Fri 06.10.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Mon 09.10.2023 time 08:00 - 11:00 (3 h 0 min) |
Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001, Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002 TENTTI (Markus ja Pia) |
MMB301
Auditorio 3 krs.
|
Tue 10.10.2023 time 13:00 - 17:00 (4 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMA250
Elintarviketekniikan laboratorio
|
Wed 11.10.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Fri 13.10.2023 time 08:00 - 10:00 (2 h 0 min) |
Elintarvikkeet ja ravitsemus TX00EX29-3002, Elintarvikeet ja ravitsemus TX00EX29-3001 |
MMB101
Auditorio 1 krs.
|
Further information
Sisältää laboratoriotyöskentelyä.
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
The student is able to
- demonstrate learning in the core content of the course
- use individual professional concepts correctly
- distinguish between non-theoretical and theoretical information
- act in individual professional situations as instructed
Assessment criteria, good (3)
The student is able to
- demonstrate an understanding of concepts and professional knowledge in the field
- estimate and limit the amount of information needed
- operate well in typical professional duties and contexts
Assessment criteria, excellent (5)
The student is able to
- use the concepts and knowledge of the field systematically
- evaluate and use various information sources
- apply professional information in professional assignments
- act independently and responsibly in professional contexts
Assessment criteria, approved/failed
The student is able to
- demonstrate learning in the core content of the course
- use individual professional concepts correctly
- distinguish between non-theoretical and theoretical information
- act in individual professional situations as instructed