Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeiden valmistustekniikka 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00DJ58-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
04.05.2020 - 07.06.2020
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
24.08.2020 - 25.10.2020
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2016-2018) Puhtaat teknologiat
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Pia-Tuulia Laine
Vastuuopettaja
Arto Yli-Pentti
Ryhmät
TXM19S1
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
BIO19
Bio- ja elintarviketekniikka
Opintojakso
TX00DJ58
Toteutukselle TX00DJ58-3002 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää, mihin eri säilöntämenetelmien teho perustuu ja hän osaa päätellä, mitä eri elintarvikemateriaaleissa voi tapahtua säilönnän aikana.

Sisältö

Elintarvikkeiden säilöntämenetelmät ja näiden menetelmien aikana elintarvikemateriaalissa tapahtuvat kemialliset, fysikaaliset ja mikrobiologiset ilmiöt.

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osaa nimetä ja selittää tyypillisimpiä elintarvikkeiden säilöntämenetelmiä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeisiin.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa selittää, mitä elintarvikkeiden eri säilöntäprosesseissa tapahtuu ja mihin eri säilöntämenetelmät perustuvat.
Opiskelija osaa ottaa kantaa, mitä onnistunut säilöntä vaatii.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa arvioida kriittisesti ja rakentavasti elintarvikkeiden säilöntäprosesseja.
Opiskelija osaa valita optimaalisia ratkaisuja eri tilanteisiin.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osaa nimetä ja selittää tyypillisimpiä elintarvikkeiden säilöntämenetelmiä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeisiin.

Siirry alkuun