Skip to main content

Well-being from food 1: Vegan and vegetarian food (5 ECTS)

Code: C-10118-CO00FP84-3001

General information


Enrollment
04.11.2024 - 06.01.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
14.01.2025 - 31.05.2025
Implementation has ended.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
South-Eastern Finland University of Applied Sciences (Xamk), E-kampus
Teaching languages
Finnish
Seats
15 - 200
No reservations found for implementation C-10118-CO00FP84-3001!

Materials

Opiskelumateriaali on Learn alustalla linkkeinä, tallennettuina luentoina ja emateriaalina, tentteinä ja tehtävinä. Lisäksi voi käyttää kirjallisuuttaa, joista annetaan ohjeet opintojaksolla.

Employer connections

Case tehtävän ja muut tehtävät voi kytkeä omaan henkilökohtaiseen elämään, omaan työhön ja ammattiin.

Exam schedules

Opintojaksolla on kunkin teeman alla verkkotenttejä ja tehtäviä, joita voi suorittaa joustavasti oman aikataulun mukaan ja haluamassaa järjestyksessä opintojen aikana. Opinnoille on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opinnot saa hyvin suoritettua määräajassa.

Evaluation methods and criteria

Verkkotentit arvioidaan arvosanalla 1-5; opintojakson kokonaisarvosana määräytyy arvioitavien tehtävien painotettuna keskiarvona. Keskustelu- ja harjoitustehtävissä käytetään vertaispalautetta, joiden arviointi on hylätty/täydennettävä/ hyväksytty. Tarkemmat arviointikriteerit ja arviointikehikko ovat nähtävillä Learnissa.

Student workload

Yksi opintopiste vastaa noin 27 h opiskelijan työtä. Tällä opintojaksolla opisikelijan työmäärä on 5 op x 27 h eli noin 135 h, joka koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä.

Content scheduling

Kasvisruoka eri ikä- ja kohderyhmien ravitsemussuosituksissa. Ravintoaineiden ja proteiinin lähteet kasvisruokavalioissa Monipuolinen ja ympäristötietoinen elintarvikevalikoima kasvisruokavalioissa ( sesonki, lähiruoka ja luomu) Täysipainoisen ja terveyttä ylläpitävän kasvisruokavalion suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi Oppimista syventävä case-tehtävä; oma aihe tai voi valita tarjolla olevista Englanniksi

Teaching methods

This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.

Evaluation scale

1-5

Go back to top of page