Well-being from food 1: Vegan and vegetarian food (5 ECTS)
Code: C-10118-CO00FP84-3001
General information
- Enrollment
- 04.11.2024 - 06.01.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 14.01.2025 - 31.05.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- South-Eastern Finland University of Applied Sciences (Xamk), E-kampus
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 15 - 200
- Course
- C-10118-CO00FP84
Materials
Opiskelumateriaali on Learn alustalla linkkeinä, tallennettuina luentoina ja emateriaalina, tentteinä ja tehtävinä. Lisäksi voi käyttää kirjallisuuttaa, joista annetaan ohjeet opintojaksolla.
Employer connections
Case tehtävän ja muut tehtävät voi kytkeä omaan henkilökohtaiseen elämään, omaan työhön ja ammattiin.
Exam schedules
Opintojaksolla on kunkin teeman alla verkkotenttejä ja tehtäviä, joita voi suorittaa joustavasti oman aikataulun mukaan ja haluamassaa järjestyksessä opintojen aikana. Opinnoille on laadittu suositussuoritusaikataulu, jota noudattamalla opinnot saa hyvin suoritettua määräajassa.
Evaluation methods and criteria
Verkkotentit arvioidaan arvosanalla 1-5; opintojakson kokonaisarvosana määräytyy arvioitavien tehtävien painotettuna keskiarvona. Keskustelu- ja harjoitustehtävissä käytetään vertaispalautetta, joiden arviointi on hylätty/täydennettävä/ hyväksytty. Tarkemmat arviointikriteerit ja arviointikehikko ovat nähtävillä Learnissa.
Student workload
Yksi opintopiste vastaa noin 27 h opiskelijan työtä. Tällä opintojaksolla opisikelijan työmäärä on 5 op x 27 h eli noin 135 h, joka koostuu verkkoluennoista, kirjallisuuteen ja materiaaliin tutustumisesta, tehtävistä ja verkkotenteistä. Todelliseen työmäärään vaikuttavat opiskelutaidot ja aiempi osaaminen aihepiiristä.
Content scheduling
Kasvisruoka eri ikä- ja kohderyhmien ravitsemussuosituksissa. Ravintoaineiden ja proteiinin lähteet kasvisruokavalioissa Monipuolinen ja ympäristötietoinen elintarvikevalikoima kasvisruokavalioissa ( sesonki, lähiruoka ja luomu) Täysipainoisen ja terveyttä ylläpitävän kasvisruokavalion suunnittelu, toteuttaminen ja arviointi Oppimista syventävä case-tehtävä; oma aihe tai voi valita tarjolla olevista Englanniksi
Teaching methods
This course is for CampusOnline-students, not for Xamk degree students.
Evaluation scale
1-5