Skip to main content

Entrepreneurship in the changing world of work (5 ECTS)

Code: C-02631-KATU4-3003

General information


Enrollment
01.04.2024 - 24.05.2025
Registration for the implementation has ended.
Timing
01.09.2024 - 31.07.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
5 ECTS
Mode of delivery
On-campus and online
Institution
Humak University of Applied Sciences, Paikkaan sitomaton
Teaching languages
Finnish
Seats
1 - 50
No reservations found for implementation C-02631-KATU4-3003!

Location and time

Opintojakso ei ole aikaan eikä paikkaan sidottu, eikä sisällä pakollista opetusta. Jaksolla järjestetään aloituswebinaari (tallennetaan) ja vapaaehtoisia ohjaustapaamisia seuraavasti: 26.09.2024 15.00 - 16.00 Aloituswebinaari 22.10.2024 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 26.11.2024 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 17.12.2024 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 21.01.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 12.02.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 11.03.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 01.04.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 08.04.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen 20.05.2025 15.00 - 16.00 Ohjaustapaaminen

Materials

Artikkelit Blogit Videot

Exam schedules

Opintojakson tentit ovat suoritettavissa vapaasti valittavana ajankohtana.

Completion alternatives

Opintojaksolle osallistuminen Opinnollistaminen AHOTointi

Evaluation methods and criteria

Arviointi tapahtuu opintojakson teemoihin kytketyillä tenteillä, jotka suoritetaan opintojaksoalustalla. Lisäksi opiskelija antaa ja saa vertaispalautetta opintojakson tuotoksestaan (Yrittäjyyssalkku).

Student workload

Itsenäinen työskentely opintojakson teemojen parissa 135 tuntia (5 op).

Failed (0)

Hylätty (0) Opiskelija ei ole saavuttanut opintojaksolla vaadittavaa minimitasoa hyväksyttävään suoritukseen.

Assessment criteria, satisfactory (1-2)

Tyydyttävä (1-2) Opiskelija tunnistaa joitakin työelämän muutoksia sekä osittain yksityisen sektorin työllistävän merkityksen yhteiskunnassa. Hän tiedostaa vain osittain yrittäjämäisen toimintatavan merkityksen omassa tekemisessään. Yrittäjyyden asema mahdollisuutena omalla urapolulla jää hänelle pääosin selvittämättä . Opiskelija tuntee liiketoiminnan logiikkaa heikosti, ja kannattavan liiketoiminnan ymmärtämisessä on kehitettävää. Hän tuntee perusteet yrittäjyyden erilaisista muodoista ja yritystoiminnan keskeisistä käsitteistä. Opiskelijalla on vielä opiskeltavaa omaan osaamiseensa perustuvien palvelujen tuotteistamisessa ja myynnissä.

Assessment criteria, good (3-4)

Hyvä (3-4) Opiskelija tiedostaa työelämän muutoksia ja yksityisen sektorin työllistävän merkityksen yhteiskunnassa. Hän tunnistaa yrittäjämäisen toimintatavan merkityksen omassa tekemisessään, ja tiedostaa yrittäjyyden aseman osana omaa urapolkuansa. Opiskelija tuntee liiketoiminnan logiikan ja osoittaa ymmärtävänsä, mitä kannattava liiketoiminta on. Hän on osoittanut hallitsevansa yrittäjyyden erilaiset muodot ja ymmärtää yritystoiminnan keskeiset käsitteet hyvin. Opiskelija hallitsee omaan osaamiseensa perustuvien palvelujen tuotteistamisen ja myynnin.

Assessment criteria, excellent (5)

Kiitettävä (5) Opiskelija on perehtynyt hyvin työelämän muutoksiin ja yksityisen sektorin työllistävään merkitykseen yhteiskunnassa. Hän on sisäistänyt yrittäjämäisen toimintatavan merkityksen omassa tekemisessään, ja ymmärtää yrittäjyyden aseman osana omaa urapolkuansa. Opiskelija hallitsee liiketoiminnan logiikan ja osoittaa ymmärtävänsä erinomaisesti, mitä on kannattava liiketoiminta. Hän on osoittanut hallitsevansa yrittäjyyden erilaiset muodot ja tuntee yritystoiminnan keskeiset käsitteet erinomaisesti. Opiskelija on konkreettisesti osoittanut hallitsevansa omaan osaamiseensa perustuvien palvelujen tuotteistamisen ja myynnin.

Teaching methods

Itseopiskelu, aineistoihin perehtyminen, vapaaehtoiset ohjaustapaamiset

Further information

Opintojakson vastuulehtorina toimii Markus Suomi (markus.suomi@humak.fi).

Evaluation scale

0-5

Execution methods

Time and place-independent online learning Guidance webinars when needed

Accomplishment methods

Completing the course Studification Accreditation of competence

Go back to top of page