Skip to main content

Get Excited About Entrepreneurship (1 ECTS)

Code: C-02629-HY00CD37-3001

General information


Enrollment
25.11.2024 - 31.05.2025
Enrollment is ongoing
Enroll to the implementation in OMA
Timing
01.01.2025 - 31.07.2025
Implementation is running.
Number of ECTS credits allocated
1 ECTS
Institution
Laurea University of Applied Sciences, Laurea Verkkokampus
Teaching languages
Finnish
Seats
0 - 40
No reservations found for implementation C-02629-HY00CD37-3001!

Location and time

MOOC-pohjainen verkkototeutus, jokainen opiskelija voi edetä omaan tahtiin, aikaan tai paikkaan sitomatta

Materials

Sekki, A & Niemi, M. (2016). Menesty yrittäjänä – 68 käytännön ohjetta. Talentum, 978-952-14-2766-4. - Sekki (2023) Vaurastu osaomistajana - osakkaan rooli perinteisenä, startup- ja buyout-yrittäjänä, ISBN 978-952-14-4982-6, AlmaTalent.

Content scheduling

Poliitikot, virkamiehet ja yritystutkijat ovat jo pitkään yrittäneet ymmärtää, miksi jotkut ihmiset ryhtyvät yrittäjiksi ja toiset eivät. Erilaisten taustamuuttujien kautta on tutkittu syitä yrityksen perustamiseen sekä niiden yhteyttä yrityksen menestymiseen. Tieteellisessä mielessä monia vastauksia on löydetty ja yrittäjyyttä sekä yritysten syntymekanismia ymmärretään huomattavasti syvällisemmin. Kyseinen kurssi johdattaa opiskelijat yrittäjyyden intentiokirjallisuuden pariin ja tiivistää yhteen yrittäjyyden keskeisemmät määritelmät. Tämän lisäksi kurssi esittelee laajan joukon erilaisia taustamuuttujia, joilla on yhteys (ja tieteellinen evidenssi) yrityksen perustamisen ja/tai yrityksen menestymisen kanssa. Kyseisen kurssin avulla löydät vastauksia yritystoiminnan keskeisimpiin kysymyksiin, kuten; 1) Mitä on yrittäjyys? 2) Millainen henkilö on yrittäjä? 3) Miksi jostakin henkilöstä tulee yrittäjä ja toisesta ei? 4) Miksi jotkut yritykset menestyvät ja toiset eivät? 5) Vaurastumisen logiikka yritystoiminnassa?

Teaching methods

MOOC-pohjainen verkkototeutus, jokainen opiskelija voi edetä omaan tahtiin, aikaan tai paikkaan sitomatta

Evaluation scale

H-5

Go back to top of page