Hyvinvointia ravinnosta ja liikunnasta (5 op)
Toteutuksen tunnus: C-02504-MMPR6130-3008
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 01.04.2025 - 30.04.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 20.05.2025 - 31.07.2025
- Toteutus on käynnissä.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Jyväskylän ammattikorkeakoulu, Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 50
- Opintojakso
- C-02504-MMPR6130
Aika ja paikka
Verkko-opiskelu oppimisympäristössä (Moodle).
Oppimateriaalit
Ravitsemus- ja ruokasuositukset; https://www.ruokavirasto.fi/teemat/terveytta-edistava-ruokavalio/ravitsemus--ja-ruokasuositukset/
Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet
Automatisoitu tentti, jonka suoritusajankohdan voi opiskelija itse määritellä.
Toteutuksen valinnaiset suoritustavat
Hyväksilukeminen (korvaaminen ja sisällyttäminen) Muulla tavoin hankitun osaamisen tunnistaminen ja tunnustaminen Opinnollistaminen Tarkemmat ohjeet löytyvät tutkintosäännöstä ja opinto-oppaasta.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojakso laajuus on 5 op eli 135 tuntia. webinars 10 h videot 10 h Tentti 1 h Itsenäinen työskentely 114 h
Sisällön jaksotus
Ajankohtaista ravitsemuksessa Syömiskäyttäytyminen Ravintoainelaskenta Ravitsemuksen kehitystehtävä
Opetusmenetelmät
Luennot Parityöskentely Itsenäinen työskentely
Lisätietoja opiskelijoille
Avoin amk 5 Campusonline 20
Arviointiasteikko
0-5