Food and nutrition (7 ECTS)
Code: C-02472-CA00DA69-3006
General information
- Enrollment
- 11.11.2024 - 19.02.2025
- Registration for the implementation has ended.
- Timing
- 07.01.2025 - 11.05.2025
- Implementation has ended.
- Number of ECTS credits allocated
- 7 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- Seinäjoki University of Applied Sciences, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 100
- Course
- C-02472-CA00DA69
No reservations found for implementation C-02472-CA00DA69-3006!
Materials
Parkkinen, K., & Rautavirta, K. (2020). Utelias kokki: Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark.
Student workload
Opintojaksolla on lukujärjestykseen merkattavaa etäopetusta sekä itsenäisesti opiskeltavaa ja harjoitustehtäviä.
Evaluation scale
1-5