Siirry suoraan sisältöön

Asiantuntijabrändi (2 op)

Toteutuksen tunnus: C-02467-LT00DX79-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
22.05.2023 - 06.10.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
02.10.2023 - 31.12.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
2 op
Korkeakoulu
Hämeen ammattikorkeakoulu, Hämeenlinna
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 50
Opintojakso
C-02467-LT00DX79
Toteutukselle C-02467-LT00DX79-3003 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija: -tunnistaa ammatillisia vahvuuksiaan -oppii tekemään osaamistaan näkyväksi ja luomaan osaamisprofiilin LinkedIn-kanavaan -osaa käyttää LinkedIn-kanavaa verkostoitumiseen ja vuorovaikutukseen.

Työmuodot

Toteutustapana on itsenäinen verkko-opiskelu. Opintojakson oppimistehtävät, materiaalit ja aineistot ovat Moodlessa saatavilla koko toteutuksen ajan, joten opiskelijat voivat itse rytmittää opiskeluaan joustavasti. Tehtävien palautusaika päättyy toteutuksen päätyttyä. Tehtävät ovat pääosin yksilötehtäviä. Opiskeluympäristönä toimii Moodle. Opintojakso koostuu teemoista, jotka opiskellaan OSSI-mallin mukaisesti: 1) Opiskele 2) Syvennä 3) Sovella 4) Ihmettele.

Oppimateriaali ja suositeltava kirjallisuus

Alan kirjallisuus ja verkossa oleva materiaali, asiantuntijoiden alustukset ja opettajien aineisto. Tarkemmin opintojakson Moodle-työtilassa.

Opintojaksototeutuksen valinnaiset suoritustavat

-

Harjoittelu- ja työelämäyhteistyö

Toteutus valmentaa opiskelijoita työelämään.

Tenttien ajankohdat ja uusintamahdollisuudet

Opintojaksolla ei ole tenttiä, vaan osaaminen näytetään ja arvioidaan oppimistehtävien ja testien avulla.

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Edellyttää itsenäistä verkko-opiskelua ja omaa aikataulusta opiskelijoilta.

Sisällön jaksotus

Opiskelija pystyy jaksottamaan tekemistään tehtäväpalautusten osalta oman aikataulunsa mukaisesti.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Opintojakso arvioidaan asteikolla hyväksytty/hylätty. Arviointi toteutetaan oppimistehtävien perusteella pohjautuen osaamistavoitteisiin ja arviointikriteereihin.

Arviointiasteikko

Hyväksytty/Hylätty

Siirry alkuun