Elintarvikeanalytiikka (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00FL59-3001
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
19.11.2024 - 27.01.2025
Ajoitus
13.01.2025 - 14.03.2025
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
- Suomi
- Englanti
Paikat
0 - 65
Koulutus
- Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma
Ryhmät
-
TXV24S1Degree Programme in Laboratory Science, päivä
-
TXS24S1Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä
Tavoitteet
Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden tutkimisessa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää analyyttisen ongelman tai projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmässä projektin suorittamiseksi.
Sisältö
Projekti liittyy elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.
Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen
Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.
Esitietovaatimukset
Kemian perusteet 1, Orientaatio ammattialaan ja opiskeluun