Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikeanalytiikka (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00FL59-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

19.11.2024 - 27.01.2025

Ajoitus

13.01.2025 - 14.03.2025

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Puhtaat ja älykkäät ratkaisut

Toimipiste

Leiritie 1

Opetuskielet

  • Suomi
  • Englanti

Paikat

0 - 65

Koulutus

  • Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma

Ryhmät

  • TXV24S1
    Degree Programme in Laboratory Science, päivä
  • TXS24S1
    Laboratorioanalytiikan tutkinto-ohjelma päivä

Tavoitteet

Opintojaksolla käytetään analyyttisen kemian, spektrometrian ja kromatografian tekniikoita elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden tutkimisessa. Tavoitteena on, että opiskelijaryhmä selvittää analyyttisen ongelman tai projektiaiheen saatujen oppien perusteella. Opiskelija osaa toimia yksilönä ja ryhmässä projektin suorittamiseksi.

Sisältö

Projekti liittyy elintarvikkeiden ja muiden tuotteiden koostumus- ja jäämäanalytiikkaan, ja se toteutetaan projektiryhmissä.

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on osallistunut aktiivisesti projektityöhön. Projektityö valmistuu, ja tulokset raportoidaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Edellisen lisäksi opiskelija osaa
- laatia projektisuunnitelmia ja toimia projektiryhmän vetäjänä tai aktiivisena jäsenenä sekä toteuttaa suunnitelmaa tavoitteellisesti
- työskennellä ryhmän mukana ja tarpeen mukaan organisoida työnsä uudelleen
- esittää ryhmänsä suunnitelmat ja tulokset sidosryhmille sekä suullisesti että kirjallisesti.

Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Edellisen lisäksi opiskelija
- osaa suunnitella laajahkon ja monipuolisen projektin, jossa on useita osatehtäviä
- valmistautua projektityöhön perehtymällä monipuolisesti lähteisiin ja aikatauluttamalla työnsä etukäteen

Projektityö valmistuu ja tulokset raportoidaan suunnitellussa aikataulussa. Projekti on saavuttanut sille asetetut tavoitteet hyvin.

Esitietovaatimukset

Kemian perusteet 1, Orientaatio ammattialaan ja opiskeluun