Siirry suoraan sisältöön

Tilaustyö (15 op)

Toteutuksen tunnus: KM00EO84-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.05.2023 - 29.05.2023

Ajoitus

23.10.2023 - 31.12.2023

Opintopistemäärä

15 op

TKI-osuus

15 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Media, muotoilu ja konservointi

Toimipiste

Hämeentie 135

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 19

Koulutus

  • Elokuvan ja television tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Katja Kostiainen
  • Sampsa Huttunen
  • Kai Ansio

Vastuuopettaja

Sampsa Huttunen

Ryhmät

  • KXC21_KS
    KXC21 Käsikirjoittaminen ja sisällöntuotanto
  • KXC21_T
    KXC21 Tuotanto
  • KXC21S1
    Elokuvan ja television tutkinto-ohjelma, päivä
  • KXC21_KÄ
    KXC21 Kuva ja ääni

Tavoitteet

Opiskelija osaa toimia ammattiroolinsa mukaisesti monimuotoisessa työelämälähtöisessä projektissa. Opiskelija soveltaa yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojaan. Hän osaa ideoida ja kehitellä ideaansa osana moniammatillista tiimiä. Hän soveltaa teknistä ja taiteellista osaamistaan ja osaa tehdä teknisiä sekä sisällöllisiä toteutusvalintoja. Hän osaa syventää tarvittaessa tietouttaan erilaisista tekniikoista, jakelualustoista tai toteutustavoista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen tuotannon. Hän osaa budjetoinnin sekä hallitsee kustannustietoisen ja asiakaslähtöisen toimintatavan. Hän osaa analysoida omaa työtään sekä perustella tekemänsä tuotannolliset ja taiteelliset ratkaisut.

Sisältö

- työelämälähtöisen projektin suunnittelu ja toteutus
- ryhmätyön organisointi ja aikatauluttaminen
- ammatillisen erikoisosaamisen syventäminen
- projektinhallinta

Opetusmenetelmät

Lähiopetus,
Projekti,
Harjoitustehtävät

Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus

Lähiopetus/etäopetus: 125-145 tuntia (aika, jolloin opettaja opettaa)
Projekti, ryhmätyö, itsenäinen: 200-250 tuntia (aika, jolloin opettaja ei paikalla)
Tehtävät: 10-30 tuntia (aineistoon tutustuminen, tehtävän tekeminen)

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osallistuu opetukseen hyväksytysti ja suorittaa tehtävät tyydyttävästi. Hän on tutustunut tilaustyön periaatteisiin ja asiakasprosessiin. Opiskelija osaa toimia jossain ammattiroolissa monimuotoisessa työelämälähtöisessä projektissa. Opiskelija tunnistaa yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojaan. Hän osallistuu ideointiin osana moniammatillista tiimiä. Hän osaa tehdä teknisiä sekä sisällöllisiä toteutusvalintoja. Hän tunnistaa erilaisia tekniikoita, jakelualustoja tai toteutustapoja. Hän osallistuu asiakaslähtöiseen tuotantoon. Hän tunnistaa oman taitotasonsa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osallistuu opetukseen aktiivisesti ja suorittaa tehtävät hyvin. Hän on osaa tilaustyön periaatteet ja asiakasprosessin. Opiskelija osaa toimia ammattiroolinsa mukaisesti monimuotoisessa työelämälähtöisessä projektissa. Opiskelija kehittää yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojaan. Hän osaa ideoida ja kehitellä ideaansa osana moniammatillista tiimiä. Hän hyödyntää teknistä ja taiteellista osaamistaan ja osaa tehdä teknisiä sekä sisällöllisiä toteutusvalintoja. Hän kehittää tietouttaan erilaisista tekniikoista, jakelualustoista tai toteutustavoista. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen tuotannon. Hän osaa budjetoinnin sekä hallitsee kustannustietoisen ja asiakaslähtöisen toimintatavan. Hän osaa analysoida omaa työtään.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu opetukseen aktiivisesti ja suorittaa tehtävät kiitettävästi. Hän hallitsee tilaustyön periaatteet ja asiakasprosessin erinomaisesti. Opiskelija osaa toimia itsenäisesti ammattiroolinsa mukaisesti monimuotoisessa työelämälähtöisessä projektissa. Opiskelija soveltaa ja kehittää yhteistyö- ja ongelmanratkaisutaitojaan. Hän osaa innovatiivisesti ideoida ja kehitellä ideaansa osana moniammatillista tiimiä. Hän soveltaa teknistä ja taiteellista osaamistaan ja osaa tehdä ammattimaisia teknisiä sekä sisällöllisiä toteutusvalintoja. Hän syventää tietouttaan erilaisista tekniikoista, jakelualustoista tai toteutustavoista. Hän osaa vastuullisesti suunnitella ja toteuttaa asiakaslähtöisen tuotannon. Hän osaa budjetoinnin sekä hallitsee kustannustietoisen ja asiakaslähtöisen toimintatavan. Hän osaa analysoida ja kehittää omaa työtään sekä perustella tekemänsä tuotannolliset ja taiteelliset ratkaisut.

Arviointimenetelmät ja arvioinnin perusteet

Jatkuva arviointi
Osallistuminen/ Läsnäolovaatimus 80 %
Oppimistehtävä
Työnäyte