Siirry suoraan sisältöön

Hankinnan suorituskyvyn johtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: LY00EB42-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

08.11.2022 - 18.12.2022

Ajoitus

18.01.2023 - 19.03.2023

Opintopistemäärä

5 op

Virtuaaliosuus

5 op

Toteutustapa

Etäopetus

Yksikkö

Liiketalous

Toimipiste

Leiritie 1

Opetuskielet

  • Englanti

Paikat

20 - 35

Koulutus

  • Master's Degree Programme in Procurement

Opettaja

  • Mari Hiljanen

Vastuuopettaja

Kaija Haapasalo

Ryhmät

  • L1122S6
    Master's Degree Programme in Procurement

Tavoitteet

Opiskelija kykenee määrittämään tavoitetason toimittajien suorituskyvylle ja asettamaan toimittajille asianmukaiset vaatimukset. Opiskelija osaa mitata suorituskykyä tehokkaasti ja kykenee kehittämään soveltuvia KPI-mittareita. Opiskelija tuntee muutoksenhallinnan ja suorituskyvyn hallinnan periaatteet. Opiskelija kykenee ottamaan käyttöön ja ylläpitämään laadunhallintajärjestelmää normatiiviset vaatimukset huomioon ottaen. Opiskelija ymmärtää laadun työkaluna jonka avulla saavuttaa strategisia päämääriä. Opiskelija kykenee hallinnoimaan kehitysprojekteja ja analysoimaan sekä tehostamaan prosesseja. Opiskelija kykenee soveltamaan asianmukaisten laadunhallintasääntöjen ja standardien sisältöjä. Opiskelija kykenee identifioimaan kohderyhmäspesifejä vaatimuksia ja eri viiteryhmiä.

Sisältö

• Hankintaprosessi
• Hankintaorganisaation tehokkuus ja kompetenssi
• Toimittajien suorituskyvyn hallinta
• Laadunhallinta
• Toimittajien laadunkehitys

Lisätietoja opiskelijoille

Ennakkovaatimukset:
Tämä on YAMK -opintojakso Procuremt MBA-ohjelmassa.
AMK-tasoiset opinnot ja aiempi osaaminen/työkokemus hankinnoista on edellytyksenä kurssin onnistuneelle suorittamiselle.

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on suorittanut opintojakson oppimistehtävät ja osoittanut niissä hallitsevansa opintojakson perussisällön. Soveltamisessa työelämän tilanteisiin ja/tai osaamisen jakamisessa on paljon parannettavaa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on suoriutunut opintojakson tehtävistä kokonaisuutena hyvin. Hän on ollut aktiivinen oppija yksilönä ja tiimissä. Opiskelija on osoittanut kirjallisuudesta, luennoilta ja muista lähteistä hankkimansa tiedon ja käytänteiden soveltamiskykyä työelämää analysoivissa ja kehittävissä tehtävissä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on suorittanut kaikki opintojakson osiot kiitettävästi. Hän on osoittanut mielenkiintoa ja motivaatiota oppia yksilönä ja tiimissä, ja hän on jakanut osaamistaan toisille. Opiskelija hallitsee opintosisällön ja soveltaa kirjallisuudesta, luennoilta ja muista lähteistä oppimaansa taitavasti työelämää analysoivissa ja kehittävissä tehtävissä.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on suorittanut opintojakson oppimistehtävät ja osoittanut niissä hallitsevansa opintojakson perussisällön. Soveltamisessa työelämän tilanteisiin ja/tai osaamisen jakamisessa on paljon parannettavaa.

Esitietovaatimukset

- An appropriate Bachelor's Degree
- Additionally, if you are interested in attending the Procurement courses: an appropriate Bachelor's Degree, as well as basic studies and / or work experience in the field of procurement, is required

Lisätiedot

Kurssi on englanninkielinen.