Siirry suoraan sisältöön

SAP jatkokurssi 2 (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00CN78-3005

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

28.11.2022 - 08.01.2023

Ajoitus

13.03.2023 - 07.05.2023

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

ICT ja tuotantotalous

Toimipiste

Karaportti 2

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Tuotantotalouden tutkinto-ohjelma

Opettaja

  • Rainer Leminen

Ryhmät

  • TXQ20SCM
    Tuotantotalous, Toiminnan johtaminen
  • TXQ20ICT
    Tuotantotalous, ICT-liiketoiminta
  • TXQ21ICT
    Tuotantotalous, ICT-liiketoiminnan johtaminen
  • TXQ22S2
    Tuotantotalouden tutkinto-ohjelma monimuoto
  • TXQ21SCM
    Tuotantotalous, Toiminnan johtaminen

Tavoitteet

Opiskelija perehtyy SAP:n uusiin toiminnallisuuksiin ja saa hyvän kokonaiskuvan uusista ratkaisusta. Lisäksi opiskelija ymmärtää, miten nämä ratkaisut tukevat yritysten liiketoimintaa ja miten yritykset voivat hyödyntää näitä toiminnallisuuksia liiketoiminnan kehittämisessä.

Sisältö

Opintojaksolla tutustutaan SAP:n uusimpiin tuotteisiin ja ratkaisuihin. Pääasiassa läpikäytävät asiat liittyvät analytiikkaan (SAP HANA) ja käyttöliittymiin (SAP Fiori). Opintojakso koostuu erillisistä yksilö- ja ryhmäharjoituksista.

Lisätietoja opiskelijoille

Vapaasti valittava ryhmille TXQ20ICT, TXQ20SCM, TXQ21ICT, TXQ21SCM

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä opintojakson aihepiirin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osaa käyttää tavallisimpia työkaluja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija hallitsee hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja osaa perustella tekemiään ratkaisuja. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen tuotantotalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan ja määrittää, missä alueella tarvitsee kehittymistä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet, mallit työkalut. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida tuotantotalouden alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Esitietovaatimukset

SAP Jatkokurssi 1