Siirry suoraan sisältöön

Datakeskus kiinteistöliiketoiminta (5 op)

Toteutuksen tunnus: TZ00CO73-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

02.07.2022 - 31.07.2022

Ajoitus

01.08.2022 - 31.12.2022

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

Kiinteistö- ja rakennusala

Toimipiste

Myllypurontie 1

Opetuskielet

  • Suomi

Koulutus

  • Datakeskuksen kiinteistöasiantuntijan erikoistumiskoulutus

Opettaja

  • Tommi Mäntykoski
  • Anna Hynninen

Vastuuopettaja

Tommi Mäntykoski

Ryhmät

  • TE8A22S
    Datakeskuksen kiinteistöasiantuntijan erikoistumiskoulutus

Tavoitteet

Opintojakson suoritettuaan opiskelija osaa selostaa datakeskuksen tietoliikenneliiketoiminnan perusteet ja datakeskuskiinteistön tärkeimmät palvelut. Hän osaa hankkia keskuksen tarvitsemia palveluita ja ymmärtää niihin liittyvät sopimukset ja juridiikan.

Sisältö

Datakeskuksen tietoliikenneliiketoiminnan perusteet. Datakeskuskiinteistön liiketoiminta ja tärkeimmät palvelut. Palveluiden hankintaosaaminen. Sopimukset ja juridiikka

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa määritellä hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja pystyy tekemään perusteltua analyysiä. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen tietotekniikan alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja mallit. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida tietotekniikan alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.