Siirry suoraan sisältöön

Elintarvikkeiden valmistustekniikka 1 (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00DJ58-3004

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.05.2022 - 12.06.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 14.10.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Toteutukselle TX00DJ58-3004 ei löytynyt varauksia!

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää, mihin eri säilöntämenetelmien teho perustuu ja hän osaa päätellä, mitä eri elintarvikemateriaaleissa voi tapahtua säilönnän aikana.

Sisältö

Elintarvikkeiden säilöntämenetelmät ja näiden menetelmien aikana elintarvikemateriaalissa tapahtuvat kemialliset, fysikaaliset ja mikrobiologiset ilmiöt.

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit arvosanalle 1 tyydyttävä

Opiskelija osaa nimetä ja selittää tyypillisimpiä elintarvikkeiden säilöntämenetelmiä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeisiin.

Arviointikriteerit arvosanalle 3 hyvä

Opiskelija osaa selittää, mitä elintarvikkeiden eri säilöntäprosesseissa tapahtuu ja mihin eri säilöntämenetelmät perustuvat.
Opiskelija osaa ottaa kantaa, mitä onnistunut säilöntä vaatii.

Arviointikriteerit arvosanalle 5 kiitettävä

Opiskelija osaa arvioida kriittisesti ja rakentavasti elintarvikkeiden säilöntäprosesseja.
Opiskelija osaa valita optimaalisia ratkaisuja eri tilanteisiin.

Arviointikriteerit arvosanalle hyväksytty

Opiskelija osaa nimetä ja selittää tyypillisimpiä elintarvikkeiden säilöntämenetelmiä ja niiden vaikutuksia elintarvikkeisiin.

Siirry alkuun