Siirry suoraan sisältöön

Tieto- ja viestintätekniikka: valinnaiset opinnot (Syksy 2024)

Tunnus: TIVI-VALINNAISET_SYKSY

Sisällön valinnaisuus

Valitaan erillisten kriteerien mukaan 0 - 25 op

Sisällön valinnaisuuden lisätiedot

Tieto-ja viestintätekniikan tutkinto-ohjelman opiskelijoiden valinnaisten opintojen määrä on 25 op.
* Voit valita 25 op valinnaisia opintoja, joista 15 op voi olla mitä tahansa korkeakoulutasoisia opintoja (esim. kielet, ei-tekniikan alan opinnot) ja 10 op on tieto- ja viestintätekniikkaan/pääaineeseen liittyviä opintoja.
* Lisäksi sinun on suoritettava TX00BP91 Tekniikan alan ruotsi 5 op. Jos koulusivistyskieli on muu kuin suomi, ruotsin tilalla suoritetaan Suomi toisena kielenä kurssi. Katso kurssi-ilmoittautumisohje TIVI Pääaineopiskelijat -työtilan tiedotteista.

Kuvaus

TUTUSTU OPINTOTARJONTAAN:
Alla olevat valinnaiset opintojaksot ovat avoinna kaikille tieto- ja viestintätekniikan opiskelijoille (kaikki pääaineet). Myös muiden tutkinto-ohjelmien opiskelijat voivat ilmoittautua, jos opintojakson esitietovaatimukset täyttyvät.

Klikkaamalla opintojakson nimeä opintojakson sisältö avautuu. Tarkemmat toteutustiedot avautuvat, kun klikkaat toteutusta.

LUKUJÄRJESTYKSET:
* Lukujärjestykset julkaistaan lukkarikoneessa: https://lukkarit.metropolia.fi/

ILMOITTAUTUMINEN:
* Ilmoittautuminen alkaa 6.5.2024 klo 08.00 OMAssa. Ilmoittaudu valinnaisille opintojaksoille toukokuun aikana.
* Valinnainen opintojakso voidaan perua, jos opiskelijoita ei ilmoittaudu riittävästi. Opiskelijoita tiedotetaan peruutuksesta.
* Ilmoittaudu OMAssa: Opiskelijan työpöytä / Opintoni / Opintosuunnittelu / Ilmoittautumiset. Sinun tulee hakea opintoja hakutoiminnon kautta, sillä valinnaiset opinnot eivät ole automaattisesti HOPSissasi.

Tunnus Opinnon nimi Laajuus (op)
TX00CR60 C/C++-ohjelmointi 5
TX00FL66 Rust-kieli ja sen ekosysteemi 2
TX00CR58 Tietokantaratkaisut 5