Current Topics in Biotechnology and Food EngineeringLaajuus (5 cr)
Code: TX00DJ72
Credits
5 op
Objective
The student familiarizes himself or herself with different new and current products and phenomena in the field of biotechnology and chemical engineering. He or she understands the importance of new products for the field.
Content
Yearly varying and topical trends, products, business ideas in the field of biotechnology and food engineering.
- English 1 ECTS: job application process, making a video clip on a course-specific topic, academic style, course-specific vocabulary
Assessment criteria, satisfactory (1)
The student can name or describe different new biotechnology and food engineering applications on a general level.
Assessment criteria, good (3)
The student can describe, in his or her own words, different applications in the field of biotechnology and food engineering. He or she can explain the background and special features of the applications and take a stand on the significance and news value of the applications in question.
Assessment criteria, excellent (5)
The student can explain, in his or her own words, different new applications in the field of biotechnology and food engineering. He or she can analyze and discuss the significance of a new product (benefits and possible disadvantages) and compare different solution alternatives.
Assessment criteria, approved/failed
The student can name or describe different new biotechnology and food engineering applications on a general level.
Further information
The course contains studies of English (1,5 ECTS)
Enrollment
27.11.2023 - 31.12.2023
Timing
15.01.2024 - 15.03.2024
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
School of Smart and Clean Solutions
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
- Finnish
Seats
0 - 40
Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
- Minna Paananen-Porkka
- Tiina Soininen
- Pia-Tuulia Laine
Groups
-
BIO21Bio- ja elintarviketekniikka
-
TXM21S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
Objective
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Content
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Assessment criteria, approved/failed
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Further information
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)
Enrollment
28.11.2022 - 31.12.2022
Timing
09.01.2023 - 10.03.2023
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
School of Smart and Clean Solutions
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
- Minna Paananen-Porkka
- Jarmo Palm
- Tiina Soininen
- Pia-Tuulia Laine
Teacher in charge
Pia-Tuulia Laine
Groups
-
BIO20Bio- ja elintarviketekniikka
-
TXM20S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
Objective
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Content
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Assessment criteria, approved/failed
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Further information
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)
Enrollment
29.11.2021 - 06.01.2022
Timing
10.01.2022 - 11.03.2022
Number of ECTS credits allocated
5 op
Mode of delivery
Contact teaching
Unit
School of Smart and Clean Solutions
Campus
Leiritie 1
Teaching languages
- Finnish
Degree programmes
- Biotechnology and Chemical Engineering
Teachers
- Minna Paananen-Porkka
- Jarmo Palm
- Markus Räsänen
- Tiina Soininen
- Pia-Tuulia Laine
Teacher in charge
Arto Yli-Pentti
Groups
-
TXM19S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
-
BIO19Bio- ja elintarviketekniikka
Objective
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Content
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Evaluation scale
0-5
Assessment criteria, satisfactory (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Assessment criteria, good (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Assessment criteria, excellent (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Assessment criteria, approved/failed
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Further information
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)