Siirry suoraan sisältöön

Musiikin tekeminen tiimityönäLaajuus (5 op)

Tunnus: KX00EZ49

Laajuus

5 op

Opetuskieli

  • suomi

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa kirjoittaa musiikkia ja sanoituksia sekä tehdä taustoja annettujen toimeksiantojen mukaan. Opiskelija osaa toimia luovan co-writing-tiimin jäsenenä erilaisissa rooleissa ja työskennellä tiimissä aloitteellisesti ja aktiivisesti ryhmän tavoitteiden saavuttamiseksi. Opiskelija osaa eritellä musiikkialan ryhmätyöskentelyn roolituksia, tuntee ryhmäprosesseja ja osaa myötävaikuttaa toimivan vuorovaikutuksen syntymiseen ryhmän jäsenten välille.

Opiskelija osaa keskustella ja antaa rakentavaa palautetta muiden tuotoksista, osaa ottaa palautetta vastaan sekä osaa reflektoida ja argumentoida omaa tekemistään. Opiskelija osaa asettaa omalle ja tiiminsä toiminnalle tavoitteita ja pitää huolta, että ne toteutuvat sovitusti. Opiskelija osaa viestiä omasta ja tiiminsä musiikintekemisestä sujuvasti sekä suullisesti, kirjallisesti että äänitteellä. Opiskelija osaa valmistaa tiimin jäsenenä laadukkaita demoäänitteitä musiikistaan.

Sisältö

Luovan musiikinkirjoittajatiimin jäsenten roolit, työskentely ja ryhmädynamiikka. Musiikin ja sanoitusten kirjoittaminen tiimissä annettujen toimeksiantojen mukaisesti. Demoäänitteiden tekeminen ja tuottaminen.

Esitietovaatimukset

Opiskelija osaa kirjoittaa musiikkia ja sanoituksia pienryhmässä annettujen toimeksiantojen mukaan. Opiskelija osaa toimia eri populaarimusiikkityyleissä ammattimaisesti ja luovasti. Opiskelija kuuntelee ja tutkii omaa ja muiden musiikkia analyyttisesti ja osaa soveltaa oppimaansa omassa musiikin tekemisessään. Opiskelija osaa havaita erilaisia musiikillisia trendejä ja hyödyntää löydöksiään taiteellisessa ja ammatillisessa toiminnassaan.

Opiskelija toimii ryhmässä aktiivisesti ja aloitteellisesti sekä osaa keskustella ja antaa rakentavaa palautetta muiden ryhmän jäsenten tuotoksista. Opiskelija osaa asettaa omalle ja ryhmänsä toiminnalle tavoitteita ja pitää huolta, että ne toteutuvat sovitusti. Opiskelija osaa viestiä omasta musiikintekemisestään sujuvasti sekä suullisesti, kirjallisesti että äänitteellä. Opiskelija osaa valmistaa laadukkaita demoäänitteitä musiikistaan.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osaa kirjoittaa musiikkia ja sanoituksia sekä tehdä taustoja annettujen toimeksiantojen mukaan. Opiskelija osaa toimia luovan co-writing-tiimin jäsenenä erilaisissa rooleissa ja työskennellä tiimissä aloitteellisesti ryhmän tavoitteiden saavuttamiseksi. Opiskelija osaa eritellä musiikkialan ryhmätyöskentelyn roolituksia, tuntee ryhmäprosesseja ja osaa kuvata, miten saadaan aikaan toimiva vuorovaikutus ryhmän jäsenten välille.

Opiskelija osaa työskennellä annettujen toimeksiantojen ja aikataulujen mukaisesti. Opiskelija osaa antaa rakentavaa palautetta muiden ryhmän jäsenten tuotoksista ja osaa ottaa palautetta vastaan sekä reflektoida omaa tekemistään. Opiskelija osaa viestiä omasta ja tiiminsä musiikintekemisestä sujuvasti sekä suullisesti, kirjallisesti että äänitteellä. Opiskelija osaa valmistaa tiimin jäsenenä laadukkaita demoäänitteitä musiikistaan.