Siirry suoraan sisältöön

Sisältö ja tuotanto 4: liveLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FR14

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa konseptoida ja tuottaa monimuotoista sisältöä eri kohdeyleisöille. Hän ymmärtää eri jakelukanavien erityispiirteiden vaikutuksen sisältöön. Hän osaa suunnitella monipuolisesti toimitettua sisältöä annetuilla resursseilla. Hän tietää suorien lähetysten tuotannon vaatimukset. Hän tuntee studiotyöskentelyn toimintatapoja ja ammattirooleja. Hän osaa tiimityöskentelyn ja prosessinhallinnan mediatuotannossa.

Sisältö

- konseptipohjainen sisältökokonaisuus ja sen rakenteet erilaisilla jakelualustoilla
- kohderyhmäajattelu sisällön tuottamisessa
- toimitetun sisällön tuottaminen
- sisältökokonaisuuden suunnittelu ja toteutus
- suorien lähetysten suunnittelu ja toteutus eri medioissa.
- studiotyöskentely
- projektinhallinta ja tiimityöskentely

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osallistuu opetukseen hyväksytysti ja suorittaa tehtävät tyydyttävästi. Hän ymmärtää konseptoinnin ja jakelukanavien perusteet. Hän osaa suunnitella sisältöjä ja ymmärtää miten sisältökokonaisuuksia suunnitellaan ja toteutetaan. Hän tuntee studiotyöskentelyn toimintatapoja ja ammattirooleja.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osallistuu aktiivisesti opetukseen ja suorittaa tehtävät hyvin. Hän tuntee konseptoinnin ja jakelukanavien perusteet. Hän osaa suunnitella sisältöjä sekä suunnitella ja toteuttaa sisältökokonaisuuksia. Hän tuntee studiotyöskentelyn toimintatapoja ja osaa toimia eri ammattirooleissa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu aktiivisesti opetukseen ja suorittaa tehtävät kiitettävästi. Hän osaa konseptoinnin ja jakelukanavien perusteet. Hän osaa suunnitella ja kehittää sisältöjä sekä suunnitella, kehittää ja toteuttaa sisältökokonaisuuksia. Hän tuntee hyvin studiotyöskentelyn toimintatapoja ja osaa toimia eri ammattirooleissa.