Siirry suoraan sisältöön

Sisältö ja tuotanto 2: tuotantoLaajuus (5 op)

Tunnus: KM00FR09

Laajuus

5 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa audiovisuaalisen tuotantoprosessin. Hän tuntee tekijänoikeuksia ja sopimustekniikkaa, ja tietää oikeudellisia ja eettisiä standardeja. Opiskelija tietää miten analysoida ja purkaa käsikirjoituksen tuotannon näkökulmasta. Hän tietää audiovisuaalisen tuotannon levityksen käytäntöjä. Hän tuntee tuotannon eri toimenkuvia ja tiiminjohtamisen periaatteita. Hän osaa suunnitella ja aikatauluttaa omaa työtään. Hän osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Opiskelija osaa integroida kestävän kehityksen periaatteita audiovisuaalisen tuotannon eri vaiheisiin.

Sisältö

- tekijänoikeudet ja sopimukset tuottajan näkökulmasta
- käsikirjoituksen purku ja analysointi tuotantoprosessin
tarpeisiin
- tuotantosuunnitelman laatiminen, mukaan lukien aikataulu ja resurssit
- budjetin laatiminen ja taloudellisen hallinnan perusteet audiovisuaalisessa projektissa
- tuotannon toimenkuvat ja työryhmän johtaminen
- ympäristövastuulliset käytännöt ja eettinen tuotanto
- työturvallisuus

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osallistuu opetukseen tyydyttävästi. Opiskelija osaa avustetusti suunnitella ja toteuttaa audiovisuaalisen tuotantoprosessin. Opiskelija tunnistaa tekijänoikeuksia, sopimustekniikkaa ja eettisiä standardeja. Opiskelija tietää miten analysoida ja purkaa käsikirjoitus tuotannon näkökulmasta. Opiskelija tietää tuotannon eri toimenkuvia. Opiskelija tietää miten suunnitella omaa työtään. Opiskelija osaa tyydyttävästi antaa ja vastaanottaa palautetta. Opiskelija osaa tunnistaa kestävän kehityksen periaatteita audiovisuaalisen tuotannon vaiheissa.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osallistuu opetukseen hyvin. Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa audiovisuaalisen tuotantoprosessin. Opiskelija tuntee tekijänoikeuksia, sopimustekniikkaa ja eettisiä ja oikeudellisia standardeja. Opiskelija osaa analysoida ja purkaa käsikirjoituksen tuotannon näkökulmasta. Opiskelija osaa tuotannon eri toimenkuvia. Opiskelija osaa suunnitella ja aikatauluttaa omaa työtään. Opiskelija osaa antaa ja vastaanottaa palautetta. Opiskelija osaa itsenäisesti integroida kestävän kehityksen periaatteita audiovisuaalisen tuotannon eri vaiheisiin.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu opetukseen kiitettävästi. Opiskelija osaa itsenäisesti suunnitella ja toteuttaa audiovisuaalisen tuotantoprosessin. Opiskelija tuntee hyvin tekijänoikeuksia, sopimustekniikkaa ja eettisiä ja oikeudellisia standardeja. Opiskelija osaa sujuvasti analysoida ja purkaa käsikirjoituksen tuotannon näkökulmasta. Opiskelija osaa hyvin tuotannon eri toimenkuvia. Opiskelija osaa itsenäisesti suunnitella ja aikatauluttaa omaa työtään. Opiskelija hallitsee palautteen antamisen ja vastaanottamisen. Opiskelija osaa tavoitteellisesti integroida kestävän kehityksen periaatteita audiovisuaalisen tuotannon eri vaiheisiin.