Siirry suoraan sisältöön

Työpaja: liveLaajuus (10 op)

Tunnus: KM00FQ98

Laajuus

10 op

Osaamistavoitteet

Opiskelija osaa suunnitella ja toteuttaa konseptipohjaisen sisältökokonaisuuden osana työryhmää. Hän osaa suunnitella ja toteuttaa erilaisia sisältöjä konseptiin soveltuvalla tuotantotavalla. Hän osaa varioida teknistä toteutusta, kerrontaa ja ilmaisua nopeissa tuotantotilanteissa. Hän osaa analysoida ja arvioida ohjelmien vaikutuksia eri yleisöihin ja jakelualustoihin. Hän osaa työskennnellä studioympäristöissä eri ammattirooleissa ja tietää eri ammattiroolien vastuut tuotannossa. Opiskelija kehittää luovaa ilmaisua, ottaen huomioon erityyppisten sisältöjen ja alustojen vaatimukset.

Sisältö

- konseptipohjainen sisältökokonaisuus ja sen rakenteet erilaisilla jakelualustoilla
- toimitettu, viihde- ja asiasisältöjen suunnittelu ja toteutus
- toimitus- ja studiotyöskentelyn työnkuvat ja workflow
- monimediaisten konseptien kehittäminen ja toteutus
- ryhmätyöskentelytaidot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osallistuu opetukseen ja projektityöskentelyyn hyväksytysti ja suorittaa tehtävät tyydyttävästi. Hän osaa toteuttaa konseptin vaatimia sisältöjä tyydyttävästi. Hän osaa toimia tuotantotilanteessa omassa ammattiroolissaan.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osallistuu aktiivisesti opetukseen ja projektityöskentelyyn ja suorittaa tehtävät hyvin. Hän osaa toteuttaa erilaisia konseptin vaatimia sisältöjä. Hän osaa varioida teknistä toteutusta, kerrontaa ja ilmaisua nopeissa tuotantotilanteissa. Hän osaa toimia tuotantotilanteessa eri ammattirooleissa yhteistyössä tuotantoryhmän kanssa.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osallistuu aktiivisesti opetukseen ja projektityöskentelyyn ja suorittaa tehtävät kiitettävästi. Hän osaa kehittää ja toteuttaa erilaisia konseptin vaatimia sisältöjä. Hän osaa varioida teknistä toteutusta, kerrontaa ja ilmaisua nopeissa tuotantotilanteissa luovasti ja oma-aloitteisesti. Hän osaa toimia tuotantotilanteessa eri ammattirooleissa ja osoittaa erinomaisia vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja.