Siirry suoraan sisältöön

Harjoittelu, yleinenLaajuus (15 op)

Tunnus: LX00FE62

Laajuus

15 op

Osaamistavoitteet

Upon completion of the general placement student:
- has familiarized him-/herself with the placement company, its business operations and working practices
- has developed professional and interpersonal skills in a work environment
- has acquired knowledge that will help to plan and evaluate future study and career development
- is able to apply the acquired knowledge into practice
- Is familiar with ethically sustainable activities at the workplace
- Is familiar with sustainable and responsible operating methods at the work place

Sisältö

The 30 ECTS Work Placement is compulsory part of the Bachelor’s degree programme. The idea of the placement is to give the student an opportunity to get acquainted with the placement company, their area of business and real-life company practices.

Placement can be completed as one 20 week period or in parts. If the student does the placement in two separate parts, the first placement is called general placement and the second is called professional placement. At least half of the placement should be professional.

Esitietovaatimukset

Liiketalouden perusopinnot

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa määritellä hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja pystyy tekemään perusteltua analyysiä. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen liiketalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja mallit. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa vapaa-ajan, opiskelun ja työelämän tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida liiketalouden alan asiantuntijuutta ja omaa
asiantuntijaksi kehittymistään.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.