Bio- ja elintarvikealan uudet tuotteet (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00BP88-3004
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 02.05.2019 - 31.05.2019
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 28.10.2019 - 20.12.2019
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- (2019-2024) Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
- Toimipiste
- Leiritie 1
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 40
- Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
- Opettajat
- Pia-Tuulia Laine
- Ryhmät
-
TXM17S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
-
BIO17Bio- ja elintarviketekniikka
- Opintojakso
- TX00BP88
Tavoitteet
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Sisältö
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.