Elintarvikkeet ja ravitsemus (7 op)
Toteutuksen tunnus: C-02472-CA00DA69-3006
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
- 11.11.2024 - 19.02.2025
- Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
- 07.01.2025 - 11.05.2025
- Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 7 op
- Toteutustapa
- Lähi- ja etäopetus
- Korkeakoulu
- Seinäjoen ammattikorkeakoulu, SeAMK Seinäjoki, Frami
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 100
- Opintojakso
- C-02472-CA00DA69
Toteutukselle C-02472-CA00DA69-3006 ei löytynyt varauksia!
Oppimateriaalit
Parkkinen, K., & Rautavirta, K. (2020). Utelias kokki: Elintarviketietoa ja -kemiaa ruoanvalmistajalle. Restamark.
Opiskelijan ajankäyttö ja kuormitus
Opintojaksolla on lukujärjestykseen merkattavaa etäopetusta sekä itsenäisesti opiskeltavaa ja harjoitustehtäviä.
Arviointiasteikko
1-5