Siirry suoraan sisältöön

Mikrobien maailma (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00FS47-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
18.11.2025 - 26.01.2026
Ilmoittautuminen toteutukselle alkaa :startDate.
Ajoitus
12.01.2026 - 13.03.2026
Toteutus ei ole vielä alkanut.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Älykkäät ratkaisut
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 40
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opintojakso
TX00FS47
Toteutukselle TX00FS47-3002 ei löytynyt varauksia!

Lisätiedot

Kurssi sisältää mikrobiologian laboratorioharjoituksia

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

• Pinnallinen ymmärrys mikrobeista ja niiden merkityksestä ympäristössä ja prosesseissa
• Mikrobien luokittelun osaaminen puutteellista ja suppea tietämys erilaisten solujen rakenteista
• Mikrobikasvuun vaikuttavien tekijöiden tietämys ja soveltaminen käytäntöön puutteellista
• Hallitsee aseptisen perustyöskentelyn

Arviointikriteerit, hyvä (3)

• Hyvä ymmärrys mikrobien esiintyvyydestä ja niiden merkityksestä ympäristössä ja erilaisissa prosesseissa
• Osaa luokitella mikrobeja ja tuntee erilaiset solurakenteet
• Tietää mitkä tekijät vaikuttavat mikrobien kasvuun ja osaa jonkin verran soveltaa tietoa käytäntöön
• Hallitsee hyvin aseptisen työskentelyn

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

• Erinomainen ymmärrys mikrobien esiintyvyydestä ja niiden merkityksestä luonnossa ja erilaissa prosesseissa
• Hallitsee mikrobien luokittelun, osaa kiitettävästi solurakenteet ja niiden rakentumisen periaatteet
• Tietää mitkä tekijät vaikuttavat mikrobikasvuun ja miten eri menetelmillä voidaan estää ja hallita mikrobikasvua
• Hallitsee kiitettävästi aseptisen työskentelyn

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

-• Pinnallinen ymmärrys mikrobeista ja niiden merkityksestä ympäristössä ja prosesseissa
• Mikrobien luokittelun osaaminen puutteellista ja suppea tietämys erilaisten solujen rakenteista
• Mikrobikasvuun vaikuttavien tekijöiden tietämys ja soveltaminen käytäntöön puutteellista
• Hallitsee aseptisen perustyöskentelyn

Siirry alkuun