SAP-peruskurssiLaajuus (5 op)
Opintojakson tunnus: TU00FH38
Opintojakson perustiedot
- Laajuus
- 5 op
Osaamistavoitteet
Opiskelija osaa käyttää SAP S/4HANA ERP-järjestelmää oma-aloitteisesti ja etsiä eri lähteistä tietoa järjestelmän toiminnallisuuksiin liittyen.
Sisältö
Johdanto SAP S/4HANA ERP -järjestelmään. Opintojakso koostuu erillisistä SAP S/4HANA ERP-järjestelmässä tehtävistä yksilöharjoituksista.
Opiskelija tietää, miten järjestelmä tukee mm. taloushallinnon ja logistiikan toimintojen integroimista yhtenäiseksi kokonaisuudeksi sekä miten yritykset hyödyntävät järjestelmää operatiivisen toiminnan tukena. Opiskelija tuntee järjestelmän pääprosessit, organisaatiorakenteet ja perustiedot sekä niiden vaikutuksen järjestelmän käytettävyyteen. Opiskelija osaa käyttää modernia SAP Fiori -käyttöliittymää.
Esitietovaatimukset
Toiminnanohjausjärjestelmät
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet välttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä opintojakson aihepiirin keskeisiä käsitteitä, malleja ja osaa käyttää tavallisimpia toiminallisuuksia. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija hallitsee hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja toiminnallisuuksia sekä osaa perustella tekemiään ratkaisuja. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen tuotantotalouden alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan ja määrittää, missä alueella tarvitsee kehittymistä.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet, mallit ja toiminnallisuudet. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa uusissa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida tuotantotalouden alan asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.