Energy Management in Facilities (5 ECTS)
Code: C-02537-CO00BO41-3002
General information
- Enrollment
- 01.08.2025 - 15.07.2026
- Registration for implementation has not started yet.
- Timing
- 01.09.2025 - 31.07.2026
- The implementation has not yet started.
- Number of ECTS credits allocated
- 5 ECTS
- Mode of delivery
- On-campus and online
- Institution
- Savonia University of Applied Sciences
- Teaching languages
- Finnish
- Seats
- 0 - 500
- Course
- C-02537-CO00BO41
Materials
Opintojaksolla käytetään oppimateriaaleina oppimisympäristössä olevia verkkoaineistoja, aiheeseen liittyviä artikkeleita ja verkkosivuja.
Student workload
Opintojakson työmäärä on noin 135 tuntia, joka koostuu itsenäisestä opiskelusta.
Teaching methods
Opintojakso opiskellaan verkossa Moodle-oppimisympäristössä. Opiskelu sisältää materiaaleihin perehtymistä, oppimistehtäviä, verkkoluentoja ja tenttejä Moodle-oppimisympäristössä. Opintojakso arvioidaan osatenttien perusteella. Suorittaaksesi opintojakson, sinun tulee suorittaa sekä oppimistehtävät että osatentit hyväksytysti. Opintojakso alkaa 1.9.2025 ja päättyy 31.7.2026. Opintojakson voi opiskella itsenäisesti omaan tahtiin toteutusaikana. Tehtävät on oltava palautettuna/tehtynä viimeistään 31.7.2026. Opintosuorituksia kirjataan viimeistään yhden kuukauden kuluessa verkkotentin suorituksesta. Poikkeuksena ovat opettajien keskeytysjaksot (syys-, joulu-, hiihto ja kesäloma). Kesällä suoritetut opinnot kirjataan elokuun 2026 aikana. Opiskelussa tarvitaan Excel-ohjelma.
Further information
Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa. Vaihtoehtona on myös vuosimaksu 350 €, joka kattaa 12 kuukauden opintomaksut. Lukion tai ammattiopiston opiskelijat voivat opiskella maksutta Savonian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Pohjois-Savon alueen ammatillisista oppilaitoksista tai lukioista valmistuneet (1.1.2023 alkaen) voivat opiskella maksutta yhden vuoden Savonian avoimen ammattikorkeakoulun opintoja, kun opinnot aloitetaan vuoden sisällä valmistumisesta.
Evaluation scale
Five step scale