Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00DJ72-3001
Toteutuksen perustiedot
- Ilmoittautumisaika
-
30.11.2020 - 06.01.2021
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
- Ajoitus
-
11.01.2021 - 14.03.2021
Toteutus on päättynyt.
- Opintopistemäärä
- 5 op
- Toteutustapa
- Lähiopetus
- Yksikkö
- (2019-2024) Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
- Opetuskielet
- suomi
- Paikat
- 0 - 45
- Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
- Ryhmät
-
TXM18S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
-
BIO18Bio- ja elintarviketekniikka
- Opintojakso
- TX00DJ72
Tavoitteet
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Sisältö
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Lisätiedot
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)
Lisätiedot
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)