Siirry suoraan sisältöön

Laatujohtaminen (5 op)

Toteutuksen tunnus: TU00CG75-3012

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.12.2024 - 12.01.2025
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
13.01.2025 - 11.05.2025
Toteutus on käynnissä.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2019-2024) ICT ja tuotantotalous
Toimipiste
Karaportti 2
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Tuotantotalouden tutkinto-ohjelma
Opettajat
Antero Putkiranta
Ryhmät
TXQ23SCM
Tuotantotalous, Toiminnan johtaminen
Opintojakso
TU00CG75

Toteutuksella on 15 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 45 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ti 14.01.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 21.01.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 28.01.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 04.02.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 11.02.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 25.02.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 04.03.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
Ti 11.03.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KMD659 Oppimistila
To 20.03.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 27.03.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 03.04.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 10.04.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 17.04.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 24.04.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
To 08.05.2025 klo 13:00 - 16:00
(3 t 0 min)
Laatujohtaminen TU00CG75-3012
KME761 Oppimistila
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija tuntee laatukulttuurin merkityksen. Hän ymmärtää liiketoiminnan ja laadun kehittämisen periaatteita. Opiskelija tuntee laatutyön keskeiset käsitteet ja viitekehykset. Hän tuntee laatuauditoinnin periaatteet ja tutustuu ajankohtaisiin esimerkkeihin ja osaa soveltaa tietämystään käytännön tapaukseen.

Sisältö

Erinomaisuuden ja laatujohtamisen merkitys
Laadun määritelmät ja niiden merkitys
Laatustandardit ja organisaatiot
Laatumallit, -järjestelmät ja työkalut
Soveltaminen käytäntöön
Laatuauditointi

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet tyydyttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet hyvin, vaikka tiedoissa ja taidoissa onkin jollain alueilla vielä kehitettävää. Opiskelija osaa määritellä hyvin opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja ja pystyy tekemään perusteltua analyysiä. Opiskelijalla on valmiuksia soveltaa oppimaansa oman alansa tilanteissa. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden merkityksen alalla ja osaa analysoida omaa asiantuntijuuttaan.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet kiitettävästi. Opiskelija hallitsee kiitettävästi opintojakson aihepiirin käsitteet ja mallit. Opiskelija osaa analysoida sujuvasti ja perustellusti sekä esittää käytännön kehittämistoimenpiteitä. Opiskelijalla on hyvät valmiudet soveltaa oppimaansa oman alansa tilanteissa. Opiskelija osaa analysoida alansa asiantuntijuutta ja omaa asiantuntijaksi kehittymistään.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija on saavuttanut opintojakson tavoitteet tyydyttävästi. Opiskelija tunnistaa, osaa määritellä ja käyttää opintojakson aihepiirin käsitteitä ja malleja. Opiskelija ymmärtää asiantuntijuuden kehittymisen edellytykset ja periaatteet.

Siirry alkuun