Siirry suoraan sisältöön

Digitaaliset materiaalit (5 op)

Toteutuksen tunnus: KX00ED24-3003

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
28.11.2022 - 08.01.2023
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
14.02.2023 - 10.03.2023
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Lähiosuus
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
(2019-2024) Media, muotoilu ja konservointi
Toimipiste
Hämeentie 135 D
Opetuskielet
suomi
Paikat
0 - 20
Koulutus
Muotoilun tutkinto-ohjelma
Opettajat
Markku Luotonen
Vastuuopettaja
Markku Luotonen
Ryhmät
KXE22S1XR
XR Design
Opintojakso
KX00ED24

Toteutuksella on 3 opetustapahtumaa joiden yhteenlaskettu kesto on 21 t 0 min.

Aika Aihe Tila
Ke 08.03.2023 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Digitaaliset materiaalit KX00ED24-3003
AR453 Digitila Transform
To 09.03.2023 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Digitaaliset materiaalit KX00ED24-3003
AR453 Digitila Transform
Pe 10.03.2023 klo 09:00 - 16:00
(7 t 0 min)
Digitaaliset materiaalit KX00ED24-3003
AR453 Digitila Transform
Muutokset varauksiin voivat olla mahdollisia.

Tavoitteet

Opiskelija osaa valmistaa parametrisia PBR-materiaaleja renderointia ja reaaliaikagrafiikkaa varten.

Sisältö

- parametriset materiaali- ja teksturointityökalut
- Physically-Based Rendering
- PBR-materiaalit renderoinnissa ja reaaliaikagrafiikassa

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija tuntee digitaalisten materiaalien terminologian ja osaa PBR-materiaalien valmistuksen perusteet.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija hallitsee digitaalisten materiaalien terminologian ja osaa PBR-materiaalien valmistuksen perusteet. Opiskelija osaa soveltaa valmistusmenetelmiä harjoitustehtävissä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija hallitsee digitaalisten materiaalien terminologian ja osaa PBR-materiaalien valmistuksen perusteet. Opiskelija osaa soveltaa ja tutkia uusia valmistusmenetelmiä itsenäisesti harjoitustehtävissä.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija tuntee digitaalisten materiaalien terminologian ja osaa PBR-materiaalien valmistuksen perusteet.

Siirry alkuun