Siirry suoraan sisältöön

Bioprosessien lämmönsiirto ja virtaustekniikka (5op)

Toteutuksen tunnus: TX00EF17-3002

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika
02.05.2022 - 12.06.2022
Ilmoittautuminen toteutukselle on päättynyt.
Ajoitus
22.08.2022 - 16.12.2022
Toteutus on päättynyt.
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
suomi
Koulutus
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opettajat
Markus Räsänen
Ryhmät
BIO21
Bio- ja elintarviketekniikka
TXM21S1
Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
Opintojakso
TX00EF17

Toteutukselle Bioprosessien lämmönsiirto ja virtaustekniikka TX00EF17-3002 ei valitettavasti löytynyt varauksia. Varauksia ei ole mahdollisesti vielä julkaistu tai toteutus on itsenäisesti suoritettava.

Tavoitteet

Opiskelija tuntee ja ymmärtää opintojaksolla käsiteltävät lämmönsiirron ja virtaustekniikan peruskäsitteet niin, että hän pystyy ratkaisemaan niihin liittyviä keskeisiä ongelmia, soveltamaan tietojaan myöhemmissä aineopinnoissa ja hyödyntämään osaamistaan tulevissa työtehtävissä.

Sisältö

1. Aine- ja energiataseet
2. Lämmönsiirron ja virtaustekniikan tunnusluvut
3. Lämmönsiirtymistavat
4. Kokonaislämmönsiirto
5. Fluidien ominaisuudet
6. Hydromekaniikka
7. Bernoullin yhtälö
8. Putkiston osat
9. Matriisi- ja taselaskenta

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit arvosanalle 1 tyydyttävä

Opiskelija osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan ja ydinainekseen ja osaa etsiä tietoa monipuolisista tietolähteistä.

Arviointikriteerit arvosanalle 3 hyvä

Opiskelija osaa käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti.
Opiskelija osaa etsiä tietoa ja arvioida ja käyttää kriittisesti tietolähteitä.

Arviointikriteerit arvosanalle 5 kiitettävä

Opiskelija osaa käyttää alan käsitteitä ja tietoa asiantuntevasti sekä perustella tietolähteiden käytön. Opiskelija osaa perustella toimintaa tutkitun tiedon tai selvitysten avulla.

Arviointikriteerit arvosanalle hyväksytty

Opiskelija osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan ja ydinainekseen ja osaa etsiä tietoa monipuolisista tietolähteistä.

Siirry alkuun