Skip to main content

Heat Transfer and Fluid Mechanics in Food Engineering (5 op)

Toteutuksen tunnus: TX00EF17-3001

Toteutuksen perustiedot


Ilmoittautumisaika

03.05.2021 - 06.06.2021

Ajoitus

23.08.2021 - 17.12.2021

Opintopistemäärä

5 op

Toteutustapa

Lähiopetus

Yksikkö

School of Smart and Clean Solutions

Opetuskielet

  • Suomi

Paikat

0 - 45

Koulutus

  • Biotechnology and Chemical Engineering

Opettaja

  • Timo Seuranen

Ryhmät

  • TXM20S1
    Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
  • BIO20
    Bio- ja elintarviketekniikka

Tavoitteet

Opiskelija tuntee ja ymmärtää opintojaksolla käsiteltävät lämmönsiirron ja virtaustekniikan peruskäsitteet niin, että hän pystyy ratkaisemaan niihin liittyviä keskeisiä ongelmia, soveltamaan tietojaan myöhemmissä aineopinnoissa ja hyödyntämään osaamistaan tulevissa työtehtävissä.

Sisältö

1. Aine- ja energiataseet
2. Lämmönsiirron ja virtaustekniikan tunnusluvut
3. Lämmönsiirtymistavat
4. Kokonaislämmönsiirto
5. Fluidien ominaisuudet
6. Hydromekaniikka
7. Bernoullin yhtälö
8. Putkiston osat
9. Matriisi- ja taselaskenta

Arviointiasteikko

0-5

Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)

Opiskelija osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan ja ydinainekseen ja osaa etsiä tietoa monipuolisista tietolähteistä.

Arviointikriteerit, hyvä (3)

Opiskelija osaa käyttää alan käsitteitä ja tietoa johdonmukaisesti.
Opiskelija osaa etsiä tietoa ja arvioida ja käyttää kriittisesti tietolähteitä.

Arviointikriteerit, kiitettävä (5)

Opiskelija osaa käyttää alan käsitteitä ja tietoa asiantuntevasti sekä perustella tietolähteiden käytön. Opiskelija osaa perustella toimintaa tutkitun tiedon tai selvitysten avulla.

Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty

Opiskelija osoittaa perehtyneisyyden alan tietoperustaan ja ydinainekseen ja osaa etsiä tietoa monipuolisista tietolähteistä.