Ajankohtaista Bio- ja elintarviketekniikasta (5 op)
Toteutuksen tunnus: TX00DJ72-3002
Toteutuksen perustiedot
Ilmoittautumisaika
29.11.2021 - 06.01.2022
Ajoitus
10.01.2022 - 11.03.2022
Opintopistemäärä
5 op
Toteutustapa
Lähiopetus
Yksikkö
Puhtaat ja älykkäät ratkaisut
Toimipiste
Leiritie 1
Opetuskielet
- Suomi
Koulutus
- Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma
Opettaja
- Minna Paananen-Porkka
- Jarmo Palm
- Markus Räsänen
- Tiina Soininen
- Pia-Tuulia Laine
Vastuuopettaja
Arto Yli-Pentti
Ryhmät
-
TXM19S1Bio- ja kemiantekniikan tutkinto-ohjelma päivä
-
BIO19Bio- ja elintarviketekniikka
Tavoitteet
Opiskelija tutustuu opintojakson aikana erilaisiin bio- ja elintarvikealan uusiin ja ajankohtaisiin tuotteisiin ja ilmiöihin. Opiskelija ymmärtää uusien tuotteiden merkityksen bio- ja elintarvikealalla.
Sisältö
Vuosittain vaihtelevia ja ajankohtaisia biotekniikan ja/tai elintarvikealan uusia trendejä, tuotteita, liikeideoita.
- Englanti 1 op: työnhakuprosessi, videoklipin tekeminen kurssiin liittyvästä aiheesta, akateeminen tyyli, kurssikohtainen sanasto
Arviointiasteikko
0-5
Arviointikriteerit, tyydyttävä (1)
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Arviointikriteerit, hyvä (3)
Opiskelija osaa kuvailla ja kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän osaa selittää sovellusten taustaa ja ominaispiirteitä, ja pystyy ottamaan kantaa niiden merkitykseen ja uutuusarvoon.
Arviointikriteerit, kiitettävä (5)
Opiskelija osaa kertoa omin sanoin erilaisista uusista bio- ja elintarvikealan sovelluksista. Hän pystyy analysoimaan ja pohtimaan uuden tuotteen merkitystä (hyötyjä ja mahdollisesti haittoja) ja vertailemaan erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja.
Arviointikriteeri, hyväksytty/hylätty
Opiskelija osaa nimetä tai kuvata yleisellä tasolla erilaisia uusia bio- ja elintarvikealan sovelluksia.
Lisätiedot
Opintojakso sisältää englannin opintoja (1,5 op)